Jobb

HRP søker avdelingsleder

Illustrasjonsbilde: Getty Images

Er du en ressurs med grunnkompetanse og interesse for prosjektering av bygg, som kontinuerlig ønsker og utvikle og bidra til økt forståelse og kvalitet i dagens bygge- og anleggsprosjekter? Da søker vi deg!

I rollen som avdelingsleder får du utvikle deg faglig sammen med over 500 spesialister innenfor mange ulike fagområder, blant annet prosjekt- og byggeledelse, Digital transformasjon, ITB, pro-sjektering, arkitektur, samt IT-sikkerhet og beredskap. Her har du en ekstremt høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Fordi vi vet at arbeidsdagen blir så mye morsommere når du kan være med å bestemme.

Prosjekteringsmiljøet tilbyr de fleste tjenester innen de fleste disipliner, slik som prosjekteringsledelse, VVS, elektro, bygningsteknisk, bygningsfysikk, geoteknikk, brannteknisk, BIM, osv. Det er selvsagt et pluss om du kan noe av dette! Avdelingen håndterer alle typer prosjekter, i alle faser, fra konsept og tidligfase til gjennomføring og ferdigstilling.

LES MER OM HRP HER

Om personen vi ser etter:

Vi ser for oss at du har bakgrunn som rådgivende ingeniør innen bygg og har et ønske om å bruke din fagkompetanse til å videreutvikle avdelingen hos oss. Dine tidligere kolleger vil beskrive deg som er person med «kremmerånd», og som er god til å skape nye relasjoner. Du blir oppfattet som nysgjerrig og fremoverlent. I tillegg er du opptatt av å levere gode resultater og du evner å motivere dine medarbeidere til å gjøre det samme. Har du bakgrunn fra et annet relevant fag oppfordres du likevel til å søke!

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

• Personalansvar for medarbeiderne i avdelingen.

• Resultatansvar for avdelingen.• Delta i oppdrag innenfor spennende prosjekter.

• Tilbud- og markedsarbeid, aktiv oppfølging av kunder og samarbeidspartnere.

• Utvikle avdelingen og regionen videre sammen med regionens ledergruppe.

• Strategiarbeid og utarbeidelse av handlingsplan for egen avdeling.

• Bidra til samhandling på tvers av avdelinger, region og selskap.

Om HRP 

Vi har et miljø der det oppfordres til å samarbeide og spille hverandre gode hver dag uavhengig av hvor i landet du sitter! Her er det rom for å tenke nytt og komme med innspill. Hos oss får du utvikle deg faglig sammen med spesialister innenfor prosjekt- og byggeledelse, miljø og bærekraft, DDV, prosjektering og arkitektur, samt IT-sikkerhet og beredskap. Her har du en høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Fordi vi vet at arbeidsdagen blir så mye morsommere når du kan være med å bestemme.

Hvorfor velge HRP?

• HRP tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons og forsikringsordninger.

• HRP jobber systematisk med medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljø gjennom systemet Great Place To Work.

• Sterkt fokus på det sosiale.

• Vi er opptatt av at våre ansatte har god balanse mellom arbeid og fritid.

• HRP er en trivelig arbeidsplass sammen med dyktige kollegaer innenfor en rekke fagområ-der.

• Spennende utviklings- og karrieremuligheter.

Søknadsfrist: 4. juli 2024

Kontaktperson: Tobias Kalve Reigstad, e-post: [email protected], telefon: 90 58 55 01

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.