Produktnyheter

Lanserer smart, innfelt lydanlegg

Bildet: Anlegget har internettradio, Chromecast built-in og Bluetooth tilgang. Smart Sound kan styres via appene Google Home eller Connecte, med stemmestyring eller fjernkontroll.

Det norske selskapet Connecte lanserer i disse dager Smart Sound – kanskje verdens første smarte innfelte lydanlegg som har alt du trenger både hjemme og på kontoret.

Automatisk valg av lydanlegg når TV starter, eller radio som spiller favorittmusikken når lyset på badet tennes om morgenen, er fremtiden. Slik automatisering settes enkelt opp i Smart Sound med et par tastetrykk.

– Vi har jobbet med utviklingen av produktet i flere år og nå er det endelig klart for salg, sier Trond Leborg i Connecte AS i en pressemelding.

Smart Sound har alt av innganger og utganger og kan enkelt automatiseres med andre smarthus produkter. Anlegget har internettradio, Chromecast built-in og Bluetooth tilgang. Smart Sound kan styres via appene Google Home eller Connecte, med stemmestyring eller fjernkontroll. 

– De lavtbyggende høyttalerne passer inn i 2’’ himling og har imponerende lydkvalitet. Connecte har lagt stor vekt på både lydkvalitet, design og brukervennlighet. Uendelig mange internettradiostasjoner med smarte søkefunksjoner hjelper deg å finne din favorittmusikk, sier Leborg.

– Med Smart Sound er frustrasjon over dårlige DAB signaler historie.
Med innebygget Google Chromecast kan du med Smart Sound strømme musikk fra din favoritt app. Med støtte for Google multirom kan du spille samme musikk i flere rom uten den irriterende tidsforsinkelsen.

– En lang utviklingsprosess er endelig ferdig, og vi gleder oss stort over den endelige lanseringen. Vi er selvsagt stolte over produktet, og spent på tilbakemeldingene fra markedet. Det er valgt høyttalere fra verdens største OEM produsent av lydprodukter for å få topp lydkvalitet. Og med Tuya, verdens største IoT plattform, og Airable som er størst i verden på internettkanaler, så har vi markedsledende leverandører i alle ledd. Produktet er tilgjengelig for salg gjennom vår samarbeidspartner Lanse AS, avslutter Leborg.

– Vi ser frem til å tilby våre kunder Smart Sound. Vi er markedsledende i Norge på kommunikasjonskabling i bygg, og Smart Sound føyer seg inn i rekken av nye produkter i vår satsing på Smarte Hjem, sier markedsansvarlig Espen Jørgensen i Lanse AS til slutt.

Les mer om produktet og tekniske spesifikasjoner på hjemmesiden til Lanse på www.lanse.no