Nytt om navn

Laje fusjonerer datterselskap

Illustrasjonsbilde

Laje AS er i dag organisert som et entreprenørkonsern med de fire datterselskapene Laje Innlandet AS, Laje Hadeland AS, Laje Buskerud AS og Nettservice Datadrift AS. Disse selskapene vil fra 1. juli 2022 bli fusjonert inn i morselskapet Laje AS.

– Sammenslåingen til et felles Laje er helt i tråd med våre langsiktige mål om felles arbeidsprosesser og lønnsom vekst, og omstillingsprosesser vi har vært gjennom de siste årene har lagt et godt grunnlag for at vi nå samles i en enhet, sier daglig leder i Laje AS, Are Koppang, i en pressemelding.

Laje er eid av Ringerikskraft, og entreprenøren skal fortsatt være en del av energikonsernet og ha sitt hovedmarked på østlandsområdet. Laje AS er et entreprenørselskap for bygging av infrastruktur innen områdene energi, telekommunikasjon, veilys/veiteknikk og stasjonsanlegg.

– Vi leverer også komplette byggestrømsanlegg til alle typer bygg og anleggsprosjekter, samt leder for sikkerhet og ut-og innkobling. Laje AS har til sammen ca. 300 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner kroner. Innovasjon og kvalitet innen våre fagområder er en viktig del av vår identitet. Alle Laje-selskapene har lang fartstid og erfaring fra bransjen, og nå ønsker vi å bli enda mer slagkraftige sammen som ett Laje. Dette har også vært ønsket fra kundene våre, sier Koppang avslutningsvis.