Aktuelt

Isuzu toppet salgslistene i mars

Bildet: Isuzu har vunnet en rekke prestisjetunge priser i Storbritannia, som er Europas største marked for salg av pickuper. D-MAX har blant annet vunnet “2022 Pick-up oftheYear”-award og “Company Car and Van 2022”-award

Isuzu er Norges mest solgte pickup foran Toyota Hilux og Ford Ranger i mars, med en markedsandel på 35 prosent.

– Etter at Isuzu avsluttet 2021 som den mest solgte i desember, har salget første kvartal vært historisk høyt. Dette førte til at Isuzu ble det mest solgte pickup-merket i mars 2022, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge, i en pressemelding.

Det ble totalt registrert 1245 Isuzu i 2021, og aldri før har det blitt solgt mer Isuzu enn i fjor. Nå går Isuzu til topps nok en gang. Med en markedsandel på hele 35% i mars, kunne ingen av konkurrentene måle seg med Isuzu-salget. 

– Nye Isuzu har vært en stor suksess. 2021 ble det beste Isuzu-året i Norge noensinne, og etterspørselen første kvartal i 2022 har vært fantastisk bra, sier Dokken. 

Totalt ble det registrert 103 Isuzu i mars. 

Mer komfort og mer utstyr 

Alt var nytt da den nye utgaven av Isuzu D-MAX ble introdusert i fjor – et nytt interiør, helt nytt design, nytt karosseri og chassis, bedre kjørekomfort og en fullspekket utstyrsliste på nivå med moderne personbiler. Den populære pickupen satt en ny standard i pickup-segmentet. 

– Fortsatt har vi biler tilgjengelig for levering i nærmeste fremtid, sier Dokken.  

Isuzu har vunnet en rekke prestisjetunge priser i Storbritannia, som er Europas største marked for salg av pickuper. D-MAX har blant annet vunnet “2022 Pick-up oftheYear”-award og “Company Car and Van 2022”-award. 

D-MAX har også høstet utmerkelser for sitt høye sikkerhetsnivå, og ble belønnet med fem stjerner og full pott i Euro NCAP.