Produktnyheter

Innovativt serviceinstrument fra Systronik

Bildet: Med CAPBS kan du gjøre akkurat de målingene du trenger i hverdagen, og med modulsystemet kan du tilpasse CAPBS til dine behov, og utføre alt fra testing av vannkvalitet, til gassdeteksjon og mye mer.

Tyske Systronik har mer enn 33 års erfaring med målinger. Systronik har designet CAPBS som er et plug&play-instrument som er kompatibelt med Android og IOS via Bluetooth.

Med CAPBS kan du gjøre akkurat de målingene du trenger i hverdagen, og med modulsystemet kan du tilpasse CAPBS til dine behov, og utføre alt fra testing av vannkvalitet, til gassdeteksjon og mye mer.

Målinger kan vises direkte på mobilen eller CAPBS-enheten. Hvis du har utført målinger som viser en graf, kan du enkelt eksportere filen til Excel, og sørge for at alt utført arbeid er dokumentert og videresendt til kontoret, eller kunden via appen, før du forlater kunden.

Systronik CAPBS kan med sine ulike applikasjonsspesifikke sensorer måle innen, trykk, temperatur, luftkvalitet, gassdeteksjon, ventilasjon, fuktighet og vannkvalitetsanalyse. Systronik CAPBS kan også kobles til alle Systronik blueline instrumenter via bluetooth, for eksempel Bluelyzer for røykgassanalyse, og dermed gjøre jobben smartere.

Systronik gir deg et universelt måleinstrument som er fleksibelt plug&play og med god nøyaktighet på de enkelte målingene, med applikasjonsspesifikke sensorer som er designet for hvert enkelt formål.

Appen (Android og iOS) gjør det mulig å få et enkelt visuelt bilde, både med live visning av målinger, men også for etterfølgende rapporter, som kan sendes med de fleste standard kommunikasjonsalternativer på telefonen. For eksempel epost og whatsapp.

Les mer på www.elma-instruments.no