Infrastruktur

Hyperfleksible kulvertrør med rask levering

Bildet: Færre bend gjør behovet for albue svært liten og eliminerer praktisk talt risikoen for lekkasje i det nedgravde rørnettverket.

Hos Canes får rørleggere, gravearbeidere og entreprenører levert spesialtilpassede kulvertprodukter på rekordkort tid.

God tilgjengelighet og rask, pålitelig leveranse av nødvendige produkter er avgjørende for at byggeprosjekter skal forløpe mest mulig problemfritt. Vi er inne i en årstid med stor prosjektaktivitet, der mange distribusjonssystemer skal graves ned i bakken. Canes har lagerført alle sine kulvertprodukter. Det gir ekstra rask levering ut til byggeplassen.

– Canes kapper og kveiler ønskede lengder på kulvertrørene med egen kappmaskin på hovedlageret i Drammen. Derfor kan vi levere produktet både spesialkappet og i full lengde på 100 meter ut til byggeplass innen 1- 4 virkedager. Du kan legge inn nettbestilling eller ringe, og vi leverer raskt etter ønskelig meterantall, sier produktansvarlig hos Canes, John Erling Johansen, i en pressemelding.

Hyperfleksibilitet og lav vekt
Kulvertrør levert fra Canes har klare fordeler grunnet sin hyperfleksibilitet og lave vekt. De gir vesentlig raskere og enklere installasjon enn ved legging av tradisjonelle rør som krever sveising. 
– Færre bend gjør behovet for albue svært liten og eliminerer praktisk talt risikoen for lekkasje i det nedgravde rørnettverket. Rørleggeren og entreprenøren oppnår tidsbesparelser og reduserte installasjonskostnader, forteller Johansen. 
De pre-isolerte kulvertrørende er uten forurensende og giftige stoffer, holder seg i perfekt stand i bakken i mange tiår fremover i tid, og er helt vedlikeholdsfrie. 

Fargekoding forenkler jobben
Terrendis-systemet har fargekoding for varmt og kaldt vann. Dette medfører enklere montering, og er unikt på det norske markedet. 
– Rødt står for tur og blått for retur, og sikrer at rørleggeren ikke kobler feil i endene. Det sparer rørleggeren for tid og minimerer muligheten for feilkobling. Ytterrøret har dessuten dobbel vegg, slik at hvis det skulle oppstå skader ytterst, hindrer beskyttelsen innenfor at det blir videre inntrengning av vann. Disse rørene er også ideelle å bruke kombinert med bærekraftige, fornybare varmekilder, sier Johansen.  

Om Canes AS:
Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr vi kvalitetsprodukter, som alltid er på lager. Vi håndterer alt fra prosjektering til ferdig skreddersydd produkt. Vår visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser