Nytt om navn

Hesselberg styrker troppene over hele landet

I tråd med vekst I selskapet har vi ansatt flere dyktige folk – 1.juni hadde vi gleden av å ønske denne buketten velkommen I Hesselberg Maskin!

Hesselberg Maskin AS har vært nede i en bølgedal, men det siste halve året har den nye ledelsen endret kursen radikalt. Det har resultert i en økning i antall solgte maskiner med hele 65 prosent, og med økt arbeidsmenge må vi ha med gode folk med solid kompetanse på laget!

Stig-Arne Eliassen (45 år) er ansatt som salgsansvarlig Komatsu og Bomag I Nord Norge. Stig har vært I entreprenørbransjen I mange år, blant annet som maskinfører. Han kommer nå sist fra salg av verktøy. Stig vil ha base fra vår avdeling I nord på Finnsnes – men bilen vil nok bli hans nye hovedkontor da det er mange mil som skal tilbakelegges. Han sier han gleder seg til å ta bilen fatt og ut å hilse på alle kunder I nord – bade eksisterende og nye!

Tim Jørstad (40 år) er ansatt som Key Account Manager Komatsu, I nystartet KAM team I Hesselberg. Tim har jobbet med salg innen bygg og anlegg I 9 år, og kommer nå sist fra job som salgsansvarlig I Steelwrist. Tim vil ha base på vårt hovedkontor på Lindeberg.

Tommy Jensen (40 år) er ansatt som salgssansvarlig Komatsu og Bomag I Vestland fylke. Vår avdeling I Bergen vil bli hans base. Tommy har vært I anleggsbransjen siden 2005 og har en solid og bred bakgrunn som bade maskinfører, anleggsleder og grunnarbeider. Han syns det er spennende å bli med på Hesselberg sin reise nå, og få være med å ivareta kundene I sitt distrikt, samtidig som det skal etableres og skapes nye relasjoner og ta Hesselberg til nye høyder!

Bjørn Rune Heen (59 år) er ansatt som regionsleder Vestland. Han vil ha hovedbase på avdelingen i Bergen og kontor i Stavanger, og ha ansvar for drift av avdelingen I Bergen og Stavanger. Bjørn Rune har bakgrunn innen ledelse, da I hovedsak innenfor salg, og kommer nå sist som daglig leder innen møbelbransjen. Han er glødende engasjert over å få denne muligheten, og gleder seg til å komme I gang.

Vi i Hesselberg ønsker de alle hjertelig velkommen!