Aktuelt

Har signert to nye kontrakter for 960 millioner kroner

F.v: Daglig leder i Consto Øst, Bjørn Rojahn Breian, prosjektleder i Profier, Einar Amundsen, administrerende direktør i Drammen kommune eiendomsutvikling, Bjørn Holm og daglig leder i Consto Sør, Mona Mortensen.

Consto skal bygge for Profier i Drammen og i Stavanger.

I går signerte Consto og Profier avtaler om bygging av boligprosjektene Konnerudparken i Drammen og Sjøkanten Park i Stavanger.


Konnerudparken: Brick Visual

– Vi har god erfaring med Consto fra tidligere prosjekter. Vi ser frem til å samarbeide med Consto om disse to flotte boligprosjektene, som begge vil bidra til å gi nærmiljøet i bydelene et løft, sier prosjektleder Einar Amundsen i Profier AS. Amundsen er Profiers prosjektleder både for Konnerudparken og Sjøkanten Park.


Konnerudparken: Brick Visual

Consto Øst AS har fått totalentreprisen på boligprosjektet Konnerudparken, som ligger i bydelen Konnerud i Drammen. Det består av 136 leiligheter fordelt på ni blokker. Leilighetene vil holde meget høy standard, og flere av toppleilighetene fremstår som eksklusive.

Konnerudparken ligger sentralt til med umiddelbar nærhet til blant annet kjøpesenter, skole, idrettsanlegg, skistadion, marka, kirke og sykehjem.
Det skal også bygges lokaler til næringsformål i første etasje på fire av blokkene, samt en parkeringskjeller med 185 parkeringsplasser fordelt på to etasjer. Samlet utgjør dette i overkant av 21.000 kvadratmeter. I tillegg skal Consto bygge veier og et offentlig torg i tilknytning til de ni blokkene.

Kontraktssummen er på 515 millioner kroner inkludert mva. Byggherre er Konnerud Utvikling AS, som eies av Profier AS og Drammen kommune eiendomsutvikling AS.

– Vi er godt fornøyde med å ha vunnet dette prosjektet, og at vi igjen skal bygge for Profier AS og deres partner Drammen kommune eiendomsutvikling, sier Bjørn Breian, daglig leder i Consto Øst AS.

Arkitekt er Make Arkitekter AS. Byggestart blir i august/september 2021, med ferdigstillelse siste kvartal 2023/første kvartal 2024.


Sjøkanten Park: EVE Images

Consto Sør AS har fått totalentreprisekontrakten på Sjøkanten Park, et boligprosjekt helt ned i sjøkanten i bydelen Storhaug i Stavanger. Dette er en gammel industribydel i Stavanger bare ti minutters gåtur fra sentrum. Tidligere hadde Norsk Stål sin fabrikk og kontorlokaler på denne tomta.


Sjøkanten Park: EVE Images

Her skal det bygges 161 leiligheter samt parkeringskjeller fordelt på fem blokker. Det vil også bli bygget fellesarealer til beboerne med hageredskapsbord, sykkelverksted, kajakkbod, barnevognrom og et felles samlingsrom. Samlet utgjør dette ca. 7.000 kvadratmeter.