Nyheter

Har åpnet for booking

Plass-sjef Ståle Gundersen tar imot bestillinger fra bygge- og anleggsbransjen til Drammens nyeste anleggshotell.

Nyetablerte Fjordbyen Innkvartering i Drammen er klar for å ta imot ansatte i bygge- og anleggsbransjen. Plass-sjef Ståle Gundersen har åpnet for booking.

Gundersen har kontroll på et utall detaljer. Smått og stort er ferdigstilt på anleggshotellet som er bygd på rekordtid.

Moelven monterte riggene i januar og februar. Nå står det aller meste på plass. Gundersen har 132 rom for overnatting for bygge- og anleggsbransjen i drammensregionen.

– Vi er nærmest helt klare for å ta imot ansatte i bygge- og anleggsbransjen. Om noen trenger flere rom enn vi kan stille med på kort varsel, har vi gode løsninger på plass utenfor vårt eget anlegg, sier Gundersen.

Han er nå ute i markedet og tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen. Der er det stor aktivitet om dagen, og nye prosjekter er på gang.

På Fjordbyen Innkvarterings nabotomt er grunnarbeidene for det nye lokalsykehuset i Vestre Viken ferdig. Det betyr at alt arbeid under bakken er utført. Nå skal selve bygningskroppen reises. På det meste kommer 1000 personer til å være i sving på daglig basis på den byggetomta fram mot åpning i 2025.

Da skal også første byggetrinn i Drammen Helsepark, som også er å betrakte som «nærmete nabo» til anleggshotellet åpnes. Der starter grunnarbeidene før årsskiftet.

Uteplassen til anleggshotellet er gruslagt.

–Vi skal asfaltere, merke opp parkeringsplasser og få det ordentlig fint rundt oss. Det arbeidet er vi i ferd med å starte opp, men det er ikke til hinder for at vi kan tilby en god løsning for overnatting for bygge- og anleggsbransjen lenge før den tid. Her har vi et nytt og moderne anlegg med alt som trengs for god hvile og fritid mellom arbeidsøktene, sier Gundersen.