Nytt om navn

Han er ny salgsdirektør i Jackon Bygg Norge

Salgsdirektør i Jackon Bygg Norge: Trond Johannessen.

Trond Johannessen er ny Salgsdirektør i Jackon Bygg Norge fra 1. april. Han overtar etter Jan-Erik Engebretsen som har gitt seg etter 8 år i selskapet.

Johannessen har nærmere 30 års erfaring fra aktivt salg i byggebransjen. Mange kjenner ham allerede fra Jackon-systemet, først som Distriktssjef for Innlandet, de siste 6 årene som salgssjef for Bygg Norge.

Jeg er både ydmyk og stolt over tilliten. Jackon har en lang historie med positiv utvikling, ambisjoner for framtiden og investering i egne medarbeidere. Jeg ser frem til å følge opp salgsstrategien, bidra til sterke salgstall og god kundeoppfølging av Jackon i Norge, sier Trond Johannessen.

Fokus på kompetanseheving og systemprodukter

Trond innehar rollen som operativ leder av markedsavdelingen i Bygg Norge, og har høyt fokus på videreutvikling av markedet for byggprodukter av EPS og XPS, med spesielt sikte på systemprodukter og kompetanseheving i bransjen.

Vi har en stigende etterspørsel etter våre systemløsninger som Thermomur og ringmur. Vi opplever også at interessen for kompetanseheving er stor. På trappene har vi flere produktlanseringer og i juni inviterer vi til Fagdag ved vårt kompetansesenter i Fredrikstad, tilføyer Johannessen.

Torben Nielsen, administrerende Direktør i Jackon Skandinavia, er svært fornøyd med å få Johannessen som sin nye Salgsdirektør.

Med Trond har vi en engasjert Salgsdirektør med fokus på gode kundeopplevelser, sterk faglig kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Gjennom sine år i Jackon kjenner han produktene, kundene og selskapet godt allerede. Det er en fordel, avslutter Nielsen.