Aktuelt

Hallgruppen fikk storutbygging på Skedsmo

Bildet: Det nye bygget er en stor utvidelse av et eksisterende lager- og kontorbygg på Berger i Skedsmo. Bare nybygget blir 7 875 kvadratmeter, og kontraktsummen er på 80 millioner kroner. Illustrasjon: Astrup og Helleren AS

Hallgruppen har signert kontrakt med Otto Olsen AS om omfattende utbygging av lager og kontorlokaler på Skedsmo.

Det nye bygget er en stor utvidelse av et eksisterende lager- og kontorbygg på Berger i Skedsmo. Bare nybygget blir 7 875 kvadratmeter, og kontraktsummen er på 80 millioner kroner. Jobben, som er en totalentreprise hvor Hallgruppen står for både prosjektering og utførelse, ble vunnet i konkurranse med fire andre leverandører.

– Vi ser virkelig frem til samarbeidet med Otto Olsen på et spennende prosjekt. Da de spurte hvorfor de skulle velge oss, var svaret at vi er løsningsorienterte, fremoverlente og alltid leverer som avtalt, både økonomisk, kvalitetsmessig og fremdriftsmessig. Det gleder vi oss til å følge opp i tett samarbeid med kunden, sier Robert Kristiansen, avdelingsleder for bygg i Hallgruppen, i en pressemelding.

Ifølge administrerende direktør Kjetil Høgbakken i Otto Olsen, skilte Hallgruppen seg ut blant dem som konkurrerte om kontrakten.

– Vi oppfatter Hallgruppen som litt annerledes enn mange av de store. Tre stikkord er frem i skoen, løsningsorientert og litt mer lettbente som organisasjon. Vi ser frem til å gjennomføre dette sammen og har store forventninger, sier Høgbakken.

Bygget skal etter planen stå ferdig til overlevering i februar neste år. Astrup og Helleren AS er arkitekter.

Fakta om Otto Olsen:

Otto Olsen er en markedsledende handels-og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter og sammensatte løsninger til industri og handel.

Fakta om Hallgruppen:

• Romerike-basert selskap som selger og leier ut plasthaller, isolerte telt, arbeidstelt, lagerbygg, kontorbygg, flyhangarer, partytelt, presenninger og mye mer.

• 10 avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Stor ingeniøravdeling på Frogner, tilrettelagt for rask levering og rigget for ytterligere høy oppdragsvekst.

• 75 ansatte med lang erfaring fra bransjen.

• Selskapet har eksportert til over 30 land, og leverer haller til store deler av Europa, samt flere land i Midtøsten, Afrika, Nord- og Sør-Amerika.

• Driftsinntektene økte i fjor til 515 millioner kroner fra 356 millioner kroner i 2019 (44,7 prosent økning).