Aktuelt

Fusjonerer inn datterselskapene

Illustrasjonsbilde

Infrastruktur-entreprenøren Laje samler fra 1. juli 2022 kreftene i et felles selskap. Laje Innlandet AS, Laje Buskerud AS, Laje Hadeland AS og Nettservice Datadrift AS blir fusjonert inn i morselskapet.

Laje AS er eid av energikonsernet Ringerikskraft, og har til nå vært organisert som et entreprenørkonsern med fire datterselskap.

– Sammenslåingen til et felles Laje er helt i tråd med våre langsiktige mål om felles arbeidsprosesser og lønnsom vekst, og omstillingsprosesser vi har vært gjennom de siste årene har lagt et godt grunnlag for at vi nå samles i en enhet, sier daglig leder i Laje AS, Are Koppang, i en pressemelding.

Laje er eid av Ringerikskraft, og entreprenøren skal fortsatt være en del av energikonsernet og ha sitt hovedmarked på østlandsområdet.

Laje AS er et solid entreprenørselskap for bygging av infrastruktur innen områdene energi, telekommunikasjon, veilys/veiteknikk og stasjonsanlegg. De leverer også komplette byggestrømsanlegg til alle typer bygg og anleggsprosjekter, samt leder for sikkerhet, og ut-og innkobling. Laje AS har til sammen ca. 300 ansatte og en omsetning på ca. 700 millioner kroner. Innovasjon og kvalitet innen våre fagområder er en viktig del av deres identitet.

– Alle Laje-selskapene har lang fartstid og erfaring fra bransjen, og nå ønsker vi å bli enda mer slagkraftige sammen som ett Laje. Dette har også vært ønsket fra kundene våre, sier Koppang.