Aktuelt

Får nyopprettet direktørstilling i ARE Treindustrer

Bildet: Gunhild Furu

Gunhild Furu tiltrer i nyopprettet stilling som direktør for innkjøp og bærekraft i ARE Treindustrier fra 1. januar 2023.

Gunhild kommer fra stillingen som Produksjonsdirektør i ARE, og virksomheten søker nå hennes etterfølger.

– Jeg er glad for å meddele at Gunhild har takket ja til rollen som Direktør for Innkjøp og Bærekraft i ARE Treindustrier, sier konsernleder Marthe Lie i en pressemelding.

– Gunhilds spisskompetanse på de relevante fagområdene, kombinert med hennes brede forståelse av ARE og vår verdikjede, vil tilføre virksomheten stor verdi. Bærekraft er en viktig og integrert del av vår strategi og virksomhet, og Gunhild vil i sin nye rolle utvikle bærekraftarbeidet i ARE, og være en viktig støttespiller for verdikjeden, sier konsernlederen.

– Jeg har jobbet med bærekraft i ARE de siste årene på prosjektbasis, og er nå glad for å kunne ha et mer dedikert fokus på og utvikle bærekraftarbeidet hos oss. Byggebransjen står ovenfor en stor utfordring for å nå  FN’s bærekraftmål. Jeg tror en del av løsningen er samarbeid på tvers av verdikjeden inkludert involvering av leverandører slik at vi i felleskap kan oppnå bedre bærekraftige løsninger, sier Gunhild Furu.

– Vi tilbyr prefabrikkerte løsninger i tre og det bidrar mer bærekraftige byggeprosesser. Et viktig fokus for oss fremover er videreutvikling av en mer bærekraftig produksjon. Nå søker vi Gunhilds etterfølger og ser etter Fabrikksjef for våre produksjonsanlegg i Øst. Stillingen innebærer et totalansvar og felles ledelse for drift og utvikling i produksjonsanleggene på Østlandet, henholdsvis Askim, Rygge og Ringsaker, sier Marthe Lie.

Om ARE Treindustrier:

ARE Treindustrier er en ledende totalleverandør av trekonstruksjoner til den norske byggenæringen. Via kontorer i Askim, Bergen, Kaupanger, Rygge, Ringsaker og Sarpsborg betjenes kunder med rådgivning, prosjektering og produksjon av prefabrikkerte løsninger i tre til små og store prosjekter. Produksjonen består blant annet av takstoler, bjelkelag og hulldekker, precut og elementer av høy kvalitet. Selskapet teller i dag over 200 ansatte og omsetter for om lag 400 MNOK. 

logo
admin