Nyheter

Elverhøy blitt offisiell Lamilux-partner

Axel Tower i sentrum av København med 5 stk Lamilux PR60 takprofilsystem med 1 stort glassfelt i hver som sikrer gode daglsysforhold

Lamilux Norge har inngått strategisk samarbeid med Elverhøy Aluminium og Glass.

 – Vi skal betjene det norske markedet med energieffektive dagslyselementer som tilfredsstiller moderne krav for et nordisk klima, sier Jan Remy Taaje, administrerende direktør i Elverhøy Aluminium og Glass. Ved årsskiftet har Elverhøy blitt offisiell Lamilux-partner, og Lamilux Norges salgsrepresentant, Torfinn Bjørnbakk, har flyttet til Elverhøy som salgssjef for takvinduer og glasstaksløsninger.

– Torfinn Bjørnbakk har lang fartstid i bransjen, og erfaring med å bringe nye materialer til markedet, eksempelvis Aerogel-satsningen i Norge. Samarbeidet styrker våre kunder innen i boliger, kommersielle og offentlige bygninger, og nå også nye innenfor industri- og lagerbygg. Siden april 2019 har han jobbet med å introdusere LAMILUX i det norske markedet, og bringer med seg gode produktkunnskaper, sier Taaje.

Kjøpesenter XXXLutz i Wien Østerike. 24 x 33 meter stort glasstak i Lamilux PR60.

Taaje ønsker partnerskapet velkommen, og ser frem til å utvide en allerede sterk produktportefølje innen fasadeløsninger med en av de bredeste kvalitetsseriene i takvinduer og glasstak på markedet.

– Produktene fra Lamilux er på flere områder ledende for lav energi og energiledelse med naturlig ventilasjon av bygninger. Alle Lamilux-produkter er EPD-dokumentert som bærekraftige produkter. Lamilux produktspekter inkluderer alt fra Passivhus-sertifisert glasstak løsninger med takvinkel helt ned til 3 °, stålkonstruksjoner for glasstak, takvindusystmer som også inkluderer adkomst til takterrasser, komplette røykventilasjonssystemer, til tradisjonelle lysfelter og rytterlys i polykarbonat.

Lamilux Roof Exit Comfort Swing. En av flere modeller for luke til takterrasse.

Vårt konsept er å kunne tilby våre kunder en enhetlig løsning fra idé og hele veien til montering og service, og vi vil ha muligheten til å levere med full styrke med en veletablert og sterk partner som Elverhøy Aluminium og Glass, sier Michael Saunte, direktør i Lamilux Nordic.

Med denne utvidelsen er Elverhøy Aluminium og Glass Norges første totalleverandør av dagslyssystemer for både fasader og tak. Inkludert i denne satsningen ligger også en sterk produktportefølje på området røykventilasjon.

Lamilux Glass Skylight F100 Circular. Prisbelønnet nytt takvindu i plast og kompositt.

– Strenge miljøkrav til nybygg går ofte utover dagslysnivået. Her ser vi at dagslyssystemer i tak er gode løsninger for å optimalisere dagslysforholdene i bygg, avslutter Taaje.

FAKTA:
LAMILUX Heinrich Strunz GmbH er et familieeid tyske konsern som omsetter for 3,5 milliarder NOK. Konsernet har 1200 ansatte fordelt over det meste av Europa og salg i mer enn 114 land over hele verden.

Elverhøy Aluminium og Glass AS er et av Norges ledende selskaper innen glass/alufasader, og er et familieeid selskap i flere generasjoner. Selskapet har 45 ansatte og tar oppdrag gjennom partnernettverk i hele Norge.