Nyheter

Ekstrem oppussing ved Maxbo Fredrikstad

Bildet: Varehussjef Andreas Kure Berntsen

Torsdag var det nyåpning av Maxbo Fredrikstad, med et helt nyoppusset varehus. – Det har vært en ekstrem forvandling, sier varehussjefen.

– Målet var å være ferdig til høysesongen, men i år startet den mye tidligere, sier varehussjef Andreas Kure Berntsen i en pressemelding.
 
Under pandemien har interessen for oppussing av private boliger, hager og hytter økt betydelig. Det har varehussjef Berntsen merket godt.

– Vi har solgt utrolige mengder av trelast, maling og alt som skal til for fikse opp hagen. Nå har vi også et stort salg av griller og gressklippere. Egentlig er det nå høysesongen begynner, men i år har kombinasjonen hjemmekontor og fint vær startet alt flere uker tidligere. Så vi har måttet pusse opp med varehuset fullt av kunder. Men vi håper likevel vi har klart å gi alle den servicen de har trengt, sier Berntsen.
 
Varehuset i Fredrikstad fremstår nå som helt nytt, med nye lokaler, bedre lys og ventilasjon, ny innredning og en helt ny inngang. I fjor stod også en ny trelasthall klar. Varehuset har i tillegg fått en ny kjøkken-utstilling, med Norema som ny leverandør. Snart starter de opp med en ny tjeneste kalt Byggeservice hvor de skal hjelpe selvbyggerne helt i mål med prosjektene sine.
 
– Det har vært en ekstrem oppussing, og det er mange som har stått på veldig for å få det til. Nå er vi er glade for å kunne gi kundene våre et enda bedre tilbud, sier varehussjefen.
 
Under åpningsarrangementet torsdag var også Maxbo-sjefen Thomas Støkken til stede.
– Fredrikstad er et viktig satsingsområde for Maxbo-kjeden. Jeg er imponert over hva de har fått til her, og er trygg på både private og proffe kunder vil sette stor pris den store forandringen. Sammen med Maxbo Rybom får vi nå et komplett servicetilbud i Fredrikstad, sier Støkken.

Bildet: Varehussjef Andreas Kure Berntsen (t. v) og Maxbo-sjef Thomas Støkken under re-åpningen av det nyoppussede varehuset i Fredrikstad nylig.