Nytt om navn

Consto Dambygg AS ser dagens lys

Consto Anlegg AS har sammen med fire gründere etablert selskapet Consto Dambygg AS. Dette for å styrke satsingen på vannkraft og damrehabilitering.

Jarle Berg-Oksfjellelv (39) blir daglig leder i det nyetablerte selskapet, som blir et datterselskap av Consto Anlegg. Berg-Oksfjellelv kommer fra stillingen som prosjektdirektør i YIT Infra Norge og tiltrer stillingen 1.mai. Selskapets satsingsområder blir innenfor fundamentering, utbygging og rehabilitering av damanlegg, samt kraftanlegg og annet innen vannkraftmarkedet.

Berg-Oksfjellelv har med seg Trond Helge Heimvik, Nils Olav Teigen og Håvard Ådland inn i det nyetablerte selskapet. Alle har lang og variert erfaring fra anleggsbransjen.

– Vannkraftutbygging, og kanskje spesielt innenfor dambygging og -rehabilitering, er områder hvor vi har gode forutsetninger for å etablere oss som en solid og stødig aktør. Fundamentering med fokus på KC-peling er et nisjemarked vi også ønsker å satse på. Vi har ressursene og kontaktnettet, og vi besitter både kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å lykkes, sier Jarle Berg-Oksfjellelv i en pressemelding.

Consto Dambygg har allerede levert sine første tilbud, og er klar til å ta fatt på oppdrag.

– Vi har fulgt med Consto siden oppstarten og er imponert over hva de har fått til. Vi gleder oss til å være med på reisen videre, sier Berg-Oksfjellelv, som i en årrekke har innehatt flere andre lederposisjoner innen bygg- og anleggsbransjen.

– Med det nye selskapet utvider vi spennet i våre tjenester. Vi har erfaring innenfor damrehabilitering, men det nye selskapet vil løfte oss både med hensyn til fokus, kompetanse og ressurser, sier administrerende direktør i Consto Anlegg, Thorbjørn Eng.

Consto Dambygg er et datterselskap av Consto Anlegg, som inngår i konsernet Consto, et av Norges ledende bygg- og anleggskonsern. Consto sine selskaper driver virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor er i Tromsø.