Aktuelt

Bygger nye studentboliger i Nardovegen

Illustrasjon: Agraff/Arkitekturfabrikken

Styret i Sit har besluttet at Sit (Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim), skal gå videre med konkurranseforslaget Hjem 2.0 fra Betonmast, for bygging av over 800 nye studentboliger i Nardovegen 12-14.

Neste skritt er en samspillsfase hvor målet er å komme til enighet om totalentreprise for prosjektet, som har en anslått prislapp på ca. 800 millioner
kroner.

– Betonmast har svart godt på våre krav og ønsker om gode miljøtiltak i byggene, og tilrettelegging for gode møteplasser og ivaretakelse av sosial bærekraft, både inne i
byggene og på uteområdene, sier boligdirektør Lisbeth Glørstad Aspås, i en pressemelding.

– Dette er en gledens dag for Betonmast Trøndelag! Kontrakten er vår største noensinne, og vi er både stolte og ydmyke over å ha blitt vist denne tilliten av Sit – en byggherre vi kjenner godt fra tidligere prosjekter, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

Det er stort behov for studentboliger i Trondheim, og både Betonmast og Sit ser frem til å bygge nye, moderne og innovative studentboliger tilpasset behovene til kommende generasjoner med studenter.

Foruten studentboliger skal prosjektet romme treningssenter, serveringssted, og store utvendige fellesarealer. Alt skal etter planen stå klart til semesterstart høsten 2025.

Illustrasjon: Agraff/Arkitekturfabrikken

Illustrasjon: Agraff/Arkitekturfabrikken