Produktnyheter

BerryAlloc med nytt vannresistent laminatgulv

Produkt- og marketingsjef Daniel Urvalek

Med nye Ocean+ kan håndverkere legge et nytt vannresistent laminatgulv i både kjøkken, stue, soverom eller i gangen. – Med den nye kolleksjonen vår kan kundene både danse, leke og søle. På toppen av det hele er den enkel å legge for håndverkeren og har livstidsgaranti for privat bruk, sier produkt- og marketingsjef Daniel Urvalek.

BerryAlloc har helt siden 2008 vært en pioner innen vannresistent laminatgulv. Ocean+ er den nyeste laminatkolleksjonen som utnytter selskapets egenutviklede teknologi Hydro+, noe som gjør dette til et gulv som er lett å vedlikeholde for både bolig- og kommersiell bruk.

  • Hydro+ er et belegg som vi påfører alle sider av gulvet under fremstillingen av laminatet, noe som gjør Ocean+ vannresistent så snart det forlater fabrikken vår, sier Urvalek. 

Naturtro strukturer med livstidsgaranti
Det nye laminatgulvet er ytterligere beskyttet for å være UV-bestandig, selv i sterkt sollys. Overflaten er også motstandsdyktig mot produkter som blant annet sminke og neglelakk.

  • Ocean+ er nøye testet for styrke, støtskader, falming og misfarging samt stabilitet og slitasje, og kolleksjonen oppfyller betingelsene for livstidsgaranti for privat bruk. For kommersiell bruk har gulvene en garanti på fem år for klasse 32 og seks år for klasse 33. Med høy slitasje- og ripebestandighet vil dette vedlikeholdsfrie gulvet holde seg pent år etter år, sier Urvalek.

Laminatkolleksjonene til BerryAlloc er kjent for sine autentiske, naturtro strukturer. Ocean+ er intet unntak. I følge Urvalek inneholder kolleksjonen hele 30 forskjellige dekorer, er laget for å passe alle livsstiler, og den tilbyr både klassiske og trendsettende design.

  • Uansett hvilket rom du skal pusse opp gir Ocean+ deg uendelige muligheter. Og med et stort utvalg av design, inkludert de mest populære klassikerne våre, passer denne kolleksjonen rett inn i ethvert interiør. Kolleksjonen er mangfoldig, og den har alternativer som det eksklusive Gyant- designet laget av en skanning av ekte treverk, lekne Retro Chic som etterligner portugisiske fliser, klassiske og tidløse nøytrale farger eller vårt naturtro steindesign: et vågalt, originalt utseende som er tilgjengelig i plankeformat. Plankens naturlige utseende forsterkes ytterligere ved bruk av fasede kanter – med unntak av Retro Chic. 

Enkelt å legge og med redusert støy
Ocean+ innstalleres med en klikklås, noe som gjør det enkelt for håndverkeren å legge gulvene, samtidig som de sikrer at de er vannresistente. For de lengre gulvene benyttes klikksystemet DuoLoc på langsiden og 5G på langsiden, en nyttig kombinasjon for lengre planker. 

  • Med det kompatible Excellence Plus-underlaget sørger BerryAlloc for at hvert Ocean+ gulv kan dempe støtlyden med 21 dB, noe som bidrar til å skape en mer behagelig atmosfære i en eiendom med flere etasjer, avslutter Urvalek.   

Faktaboks 1
Kolleksjonen består av fire forskjellige tykkelse og lengde på plankene:

Ocean 8 V4: et allsidig 8 mm tykt laminatgulv med en standard plankstørrelse på 190 mm x 1288 mm. Alle de 30 dekorene er tilgjengelige i dette formatet med klasse 23 for boliger og 32 for kommersiell bruk.

• Ocean 8 XL: et XL-format med en plankestørrelse på 241 mm x 2038 mm og 8 mm tykkelse. 10 naturlige tredekorer er tilgjengelige i dette formatet med klasse 23 for boliger og 32 for kommersiell bruk.

Ocean 12 V4: standardformat (190 mm x 1288 mm) med 12 mm planketykkelse. 10 naturlige tredekorer er tilgjengelig i dette formatet med klasse 23 for boliger og 33 for kommersiell bruk.

Ocean 12 XL: et XL-format med en plankestørrelse på 241 mm x 2038 mm og 12 mm tykkelse. 10 naturlige tredekorer er tilgjengelige i dette formatet med klasse 23 for boliger og 33 for kommersiell bruk. 

Faktaboks 2
Vedlikehold av Ocean+ er ikke annerledes enn noe annet BerryAlloc laminatgulv. En tøff og svært ripebestandig overflate skal tåle hverdagens bruk. Hele kolleksjonen har en slitasjeklasse på 23 i boligklassen, noe som gir den livstidsgaranti for privat bruk. Men den er også mer enn egnet for kommersiell bruk: Ocean 8 V4 og Ocean 8 XL har en kommersiell sliteklasse på 32, noe som gir den 5 års garanti. Ocean 12 V4 og Ocean 12 XL oppfyller standardene i klasse 33, med høyere slitasje. Dette gir en garanti på 6 år.