Aktuelt

Årets nyhet fra ØS Varme

Bildet: ØS Alu-18 vil, som ØS Varme sine andre varmekabler, bli levert i de nye miljøeskene

ØS Varme lanserer en ny varmekabel – ØS Alu-18. Den nye varmekabelen kommer som et komplett sortiment og har 19 effekter, fra 160W og opp til 3200W. 

– Tidlig i 2020, rett før Norge stengte ned på grunn av koronapandemien, begynte ØS Varme utviklingen av en ny varmekabel.  Vi satte oss noen konkrete og ufravikelige mål; varmekabelen måtte ha høy mekanisk styrke, den måtte være leggevennlig, og ikke minst måtte den være konkurransedyktig på pris, sier administrerende direktør i ØS Varme AS, Jone H. Kristensen

– Vi har brukt dette året effektivt og har jobbet med flere alternativer og varianter av varmekabelen.  Vår produktsjef, Anne Fjeld, har ledet utviklingen av den nye varmekabelen, hun er meget godt fornøyd med sluttresultatet.  Alle kriterier vi satte oss er møtt og hun er spesielt glad for at varmekabelen er veldig leggevennlig, understreker Kristensen.

– Nå er vårt lager på Kjeller fylt opp med den nye varmekabelen og den er også tilgjengelig for salg fra i dag av gjennom grossistleddet.  Vi samarbeider godt med alle de store elektrogrossistene og har en stor forventning om at varmekabelen blir godt mottatt i markedet.  Vi forventer at varmekabelen også vil bli godt mottatt i prosjektmarkedet, dette er et marked som ØS Varme satser mye på i fremtiden, sier Kristensen videre.

Den nye varmekabelen kommer som et komplett sortiment og har 19 effekter, fra 160W og opp til 3200W.  Varmekabelen har som navnet indikerer en effekt på 18W pr. løpemeter. Varmekabelen kan legges i lavtbyggende  støpemasse og i tradisjonell betong.  Den er godkjent for å legges direkte på armering.  Varmekabelen er beregnet for innendørs romoppvarming. Varmekabelen har to varmeledere som er tvistet og den avgir derfor ingen elektromagnetisk stråling. Beskyttelseskappen er av aluminium.

– For ikke å forveksle ØS Varme sine forskjellige varmekabler har også ØS Alu-18 fått sin egen farge.  Den nye kabelen er beige. ØS Alu-18 vil som våre andre varmekabler bli levert i de nye miljøeskene, sier Kristensen avslutningsvis i pressemeldingen.