Produktnyheter

Allergisesongen er her – lindre plagene med en effektiv luftrenser

Med våren følger også pollen. Hele én million nordmenn har pollenallergi og tallet er økende.

I perioder med høy tetthet av pollen i luften, er det en enda større del av befolkningen som reagerer på partiklene. Reaksjonene kommer gjerne i form av rennende nese og såre øyene.

Luftrenserne fra Leitz TruSens har en avansert egenutviklet teknologi, kalt PureDirectTM som gjør at ren luft kan distribueres effektivt i rom opp til 70 kvadratmeter. Dette betyr at ren luft er godt fordelt i hele rommet etter at den har passert gjennom 360 graders filtreringssystem.

Pollen er en av de vanligste allergener, som kommer fra et mikroskopisk pulver produsert av blomster, trær og gress – og spres i luften. Med utgangspunkt i pollensesongen, velger flere mennesker å sikre sine hjem med en TruSens luftrenser som garanterer renere luft i hele rommet gjennom å eliminere pollenallergener.

Dårligere konsentrasjon og søvnkvalitet er også vanlige reaksjoner på pollenallergi. Å investere i en TruSens luftrenser vil bidra til renere luft, som igjen kan redusere symptomene på allergi.

Nordisk produkt- og markedsansvarlig Jan Rune Løvnæseth for Leitz TruSens forteller at luftrenseren oppleves som en viktig del av hjemmet nettopp fordi den bidrar til å holde det rent.

  • Flere og flere forbrukere lider av allergier eller andre luftveisproblemer forårsaket av partikler i luften. Disse partiklene kan omfatte pollen, støv, kjæledyrallergener og til og med røyk som mange ikke vet at bidrar til symptomene deres. Det er her en luftrenser blir en viktig del av hjemmet, da de kan bidra til å fjerne de fleste av disse luftbårne partiklene og hjelpe deg med å puste renere luft i hjemmet ditt.
  • Pollen er en ganske stor luftbåren partikkel, noe som gjør det veldig enkelt å fange opp i våre filtre, sier Løvnæseth. Filtertrommelen fanger opp til 99,9% av luftbårne allergener og virus, og det er veldig effektivt for å fange pollenpartikler på 2,5 til 20 mikron. Å redusere pollenpartikler i luften raskt gjør Leitz TruSens til en perfekt løsning for pollenallergikere, sier Løvnæseth.