Aktuelt

ABAX går over til HERE teknologien

Illustrasjonsbilde. Foto: ABAX

ABAX vil nå bruke HERE teknologien til geokoding, kartlag, ruter, fartsgrenser og rutematching på alle sine SaaS-tjenester.

I løpet av året vil alle nye kunder av ABAX vil se alle sine eiendeler: verktøy, kjøretøy og maskiner i HERE-kartet som standard, og dette er starten på et flott samarbeid for fremtidig utvikling i ABAX-løsningen.

– ABAX er glade for å kunngjøre at vi har signert en ny kartleverandør for å forbedre kundeopplevelsen. Ved å samarbeide med HERE vil vi styrke vår posisjon ytterligere, og det åpner opp for en rekke potensielle nye tjenester gjennom HERE sitt økosystem, sier Paul Walsh CTO i ABAX, i en pressemelding.

 – Vi er glade for å betjene det nest største telematikkselskapet i bransjen, og et av de største IoT-selskapene i Europa. Sammen skal vi hjelpe kundene med å styre flåten sin bedre ved hjelp av nøyaktige posisjoner til alle eiendeler, se føreradferd samt få opp når det er behov for neste service, sier Dieter Lange, leder for partnerorganisasjonen EMEAR i HERE Technologies.

– Vi ser også frem til å støtte ABAX i å ekspandere til forsikringsbransjen, og gir alle nødvendige data for å kartlegge føreradferd, sier Dieter Lange avslutningsvis..
 
HERE Technologies:
HERE er en lokasjons- og teknologiplattform som flytter mennesker, bedrifter og byer fremover. Ved bruk av en åpen plattform gir HERE kundene mulighet til å oppnå bedre resultater – fra å hjelpe en by med å administrere infrastrukturen eller en bedrift med å optimalisere ressursene sine samt veilede sjåfører til destinasjonen på en sikker måte.