Produktnyheter

Wenaas Workwear-skinn til arbeidshansker får OEKO-TEX sertifisering

– Det er med stor glede vi annonserer at vårt skinn til arbeidshansker nå har mottatt sertifiseringen fra OEKO-TEX®, et anerkjent sertifiseringsprogram på verdensbasis. Dette er en markant bekreftelse på det engasjementet og arbeidet vi kontinuerlig legger ned for å sikre de aller beste standardene for våre produkter, sier produktsjef for Arbeidshansker, Terje Helland i en pressemelding.

– OEKO-TEX® er kjent for å være strenge i sine vurderinger, med høye krav til tekstilindustrien, spesielt med tanke på menneskers helse. Standardene de setter for rester av potensielt giftige stoffer, som krom, bly, nikkel og kvikksølv, er blant de mest omfattende i verden. Vår OEKO-TEX®-sertifisering sørger for at vi kan forsikre kundene våre om at hanskene våre er produsert uten bruk av helsefarlige kjemikalier, sier Helland videre.

– Vi er utrolig stolte av å ha oppnådd denne OEKO-TEX®-sertifiseringen. Dette viser at vi oppfyller og faktisk overgår de strenge kravene i bransjen. OEKO-TEX®-godkjente skinnhansker fra oss gir deg en trygg og behagelig arbeidshverdag. Denne anerkjennelsen styrker vår motivasjon til å fortsette å skape trygge, bærekraftige arbeidsklær, avslutter han.

logo
Bjørn Laberg