Nytt om navn

VestlandsHus fortsetter å samarbeide med Optimera

Bildet: Jan Rostad - salgsdirektør Proff & Monter (t.v.) og Per Arne Fagervoll Meek - COO VestlandsHus

VestlandsHus AS har inngått ny samarbeids avtale med Optimera. Partene bygger dermed videre på et partnerskap som har utviklet seg over flere år fra første samarbeidsavtale i 2017. Avtalen har et femårsperspektiv og en verdi på godt over 2,5 MRD. VestlandsHus er en landsdekkende kjede med over 60 forhandlere, og jobber aktivt for å ha gode samarbeidspartnere.

stadig større krav til boligene

– Med et landsdekkende forhandlernettverk må vi ha gode strategiske partnere. Disse sikrer at alle våre forhandlere har en veldig god servicegrad, uavhengig av hvor de er lokalisert. Det sier Per Arne Fagervoll Meek, COO i VestlandsHus

VestlandsHus AS og VestlandsHus Arkitekter AS er begge en del av VH-gruppen AS. Selskapene har bygget boliger og fritidsboliger over hele landet i en årrekke.

– VestlandsHus skal bygge boliger som er rett for kundene både nå, og i fremtiden. Det stilles stadig større krav til boligene i seg selv. I tillegg er det nå et mye høyere fokus på flere faktorer rundt selve husbyggingen. Det gjelder alle involverte parter. Fremtidens boliger må leve opp til de høyeste standarder når det kommer til klimagassregnskap og bærekraft i alle ledd. I tillegg må det ha et tidsriktig design som gjør oss til førstevalget for kunden, sier Meek.

– Dette er et lagspill

Optimera, med sine 200 utsalgssteder og regionale forsyningsanlegg rundt om i landet, er godt posisjonert til å tilby VestlandsHus sine forhandlere de beste betingelser, uavhengig av hvor de er lokalisert. Jan Rostad, salgsdirektør i Optimera, takker for fornyet tillit og ser frem til et videre godt samarbeid med VestlandsHus.

– Dette er et lagspill hvor vi er avhengig av at mange parter finner formen, sammen. Den nye avtalen gir et godt løft i forhold til arbeidsmetodikk i planleggingsfasen, optimalisert logistikk, nye datatekniske løsninger som igjen blant annet gir miljøgevinster. Dette blir et viktig løft for hele verdikjeden, avslutter Rostad.

logo
Bjørn Laberg