Produktnyheter

Silestone redefinerer klassiske åremønstre med den nye kolleksjonen Le Chic

Bildet: Fargen Versailles Ivory fra den nye Le Chic fra Silestone er den varmeste fargen i kolleksjonen.

PRODUKTNYHET: Le Chic fra Silestone gir de klassiske åremønstrene en renessanse. Kolleksjonen består av seks nye design bestående av mønstre med uttrykksfulle årer og metalliske innslag på nøytrale bakgrunner som krem, dyp blå og svart.

Inspirert av sjarmen fra viktoriansk og parisisk stil, tilbyr Le Chic et skritt fremover i åremønstret overflate med en nostalgisk, men moderne og tidløs utførelse. Kolleksjonen består av seks design: Parisien Blue, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame og Romantic Ash.

Les også: Industriell stil med Silestone Urban Crush

Parisien Blue: Ren nostalgi for den franske hovedstaden. Har en dyp blåaktig tone med sterk personlighet og kraftig karakter. Inspirert av nyansene sett i kjente keiserlige romerske steiner, kombinert med fine årer i okertoner.

Eclectic Pearl: Et av de beste eksemplene på essensen av Le Chic. Klassisk og moderne i perfekt fusjon. Rennende strømmer av delikate toner fylt med korn som diamanter på smykker. Eclectic Pearl hypnotiserer med innbydende årer, tekstur og metalliske innslag over hele overflaten.

Versailles Ivory: Den varmeste tonen i samlingen. Svært subtil tofarget marmorering i bakgrunnen med graderte effekter trollbinder med de flimrende lysene i den gylne gnisten. Versailles Ivory utstråler luksus og eleganse, som minner om Versailles-palassets overflod.

Victorian Silver: Myk og subtil tofarget marmorering i bakgrunnen, med graderte effekter og stor dybde. Den kjølige bakgrunnsfargen blander seg med sine sølv- og mørkegrå årer, for å skape en elegant farge som passer sømløst med varme og kalde toner.

Bohemian Flame: Denne fargen presenterer subtile, slyngede årer i metalliske kobbernyanser, inspirert av arrene gylne lavastrømmer genererer på vulkansk jord med sine bevegelser. Det minner om den rolig, bevegelige gylne flammen som fremhever små metallbiter.

Romantic Ash: Et annet eksempel på Le Chics visuelle fortreffelighet. Store elver og lag av korn i forskjellige størrelser som minner om melkeveien på en klar stjernehimmel. Innslagene av blått styrker dybden av Romantic Ash.

Le Chic tilbyr et elegant og sofistikert alternativ i skjæringspunktet mellom mote og design. Det detaljerte åremønsteret krever et helt nytt designsystem, som er et resultat av Cosentinos fokuserte arbeid på innovasjon og bærekraft. Cosentinos nye støpesystem gjør det mulig å skape det intrikate mønsteret der årene sammenflettes, og partikler og mineraler i ulike størrelser skaper en fantastisk, ny tekstur.

Den virkelige bærekraften til denne kolleksjonen kommer fra Cosentinos patenterte HybriQ+-teknologi. Silestone Le Chic er produsert med 99 % gjenbrukt vann og 100 % fornybar energi, og inneholder minimum 20 % resirkulerte råvarer i sammensetningen, som også har mindre enn 40 % silika.

logo
Bjørn Laberg