El

Pipelife lanserer enklere seriekobling med ny veggboks

Powerline veggboks kommer i to modeller – en enkel boks og en 1,5 boks.

Under Eliaden 2024 lanserer Pipelife en oppgradert versjon av sin veggboks, som gjør montering av skjultanlegg enda enklere for norske elektrikere.

– Med elektrikerne sine tilbakemeldinger på bordet, har vi gjort en rekke oppgraderinger på veggboksen, slik at elektrikerne nå sparer enda mer tid ved installasjon av skjultanlegg, forteller John Øye, produktsjef i Pipelife.

Det er særlig én endring på den nye veggboksen gjør montering av skjultanlegg raskere og enklere – et nytt veggfeste som gjør det enklere å «gli» boksene sammen ved seriekobling.

– Tidligere måtte man lirke opp veggen med kniv for å føre ledningene gjennom boksene. Vi har gjort noen endringer på utformingen av veggen; nå kan den slås ut med et enkelt hammer-slag, forklarer John.

Bildet: Powerline veggboks har fått nytt veggfeste, som gjør det enklere for å «gli» boksene sammen når man seriekobler.

Ny modell med blått lokk

Den oppgraderte veggboksen lanseres på Eliaden 2024, og vil være i butikk hos alle grossister fra begynnelsen av juni i to modeller – en enkel boks og en 1,5 boks.

– Forrige generasjon Powerline veggboks vil fremdeles florere rundt omkring, i butikkene og på lageret hos elektrikerne. For at man skal slippe å være i tvil, har vi gitt den oppgraderte versjonen blått lokk, i motsetning til den gamle som har oransje lokk, avslutter Øye.

logo
Bjørn Laberg