Nytt om navn

Patric Witting er ny fabrikkdirektør i ARE Treindustrier

Bildet: Patric Witting ønskes velkommen av konsernleder Marthe Lie.

Patric Witting tiltrådte sin nye stilling 1. april. Med denne ansettelsen blir ARE Treindustriers fabrikkanlegg på Østlandet i Askim, Ringsaker og Rygge samlet under felles ledelse.

Patric Witting har lang erfaring fra ulike lederstillinger innen produksjon, blant annet fra bilindustrien (Saab Automobile AB), gjenvinningsbransjen (Stena Recycling AS) og havbruk (Scale AQ AS).

– meget viktig tilskudd

-Det er en stor glede å ønske Patric velkommen til ARE. Med sin lange erfaring fra ledelse og utvikling av produksjonsbedrifter, vil han være et meget viktig tilskudd til vår organisasjon, sier konsernleder Marthe Lie.

-Mitt ønske var å jobbe for et stabilt selskap med høye ambisjoner, der utvikling og bærekraftige, kontinuerlige forbedringer står sentralt. Kombinert med et sterkt fokus på HMS, HR og utvikling av mennesker – og alt dette fant jeg i ARE.  Jeg har blitt veldig godt ivaretatt av et motivert og engasjert team de første dagene og dette er noe jeg skal bygge videre på i vår utviklingsreise innen produksjon, sier Patric Witting.

realisere synergier

-Vår produksjonsorganisasjon på Østlandet består av 60 verdifulle ansatte som representerer en meget viktig del av vår verdikjede. Når disse nå samles under felles ledelse, er ett av målene å realisere synergier mellom anleggene. Dette for å utnytte vår samlede kapasitet og ressurser til det beste for våre kunder. Vi har høye ambisjoner for den videre utviklingen av vår produksjon, der blant annet økt industrialisering står sentralt, sier Lie videre.

-Dette innebærer både standardisering, automatisering og utvikling av prosesser og mennesker. Vi er glade for at Patric skal stå ved roret for dette. I tillegg til sin operative produksjonserfaring, har Patric lang erfaring med LEAN ledelse og implementering, og vi ser frem til hans bidrag i vår videre utviklingsreise, avslutter Marthe Lie.

Om ARE Treindustrier:

ARE Treindustrier er en ledende totalleverandør av prefabrikkerte trekonstruksjoner. Bedriften har siden starten av 1980 betjent den norske byggenæringen med produkter og tjenester for bygging i tre. Bedriften har fire produksjonsanlegg i Askim, Kaupanger, Rygge og Ringsaker, i tillegg til prosjektkontorer i Bergen og Sarpsborg. Den geografiske spredningen gir kundene tilgang på lokal kompetanse, i tillegg til høy produksjonskapasitet og leveringsevne på tvers av anleggene. Selskapet teller i dag over 200 ansatte og omsetter for om lag 400 MNOK.

logo
Bjørn Laberg