Produktnyheter

Ny vakuumpumpe fra Milwaukee Tools

PRODUKTNYHET: Milwaukee Tools lanserer vakuumpumpen M18 FUEL 5 CFM, drevet av M18 REDLITHIUM batterier. Den leverer god driftstid og hastighet, samtidig som den minimerer tid og innsats forbundet med oppsett og demontering.

Vakuumpumpen er et grunnleggende verktøy for kjøleteknikere, og brukes i enhver installasjon og reparasjon av kjøle- og varmepumper. Derfor har Milwaukee Tools vakuumpumpe ½», ⅜» og ¼» koblinger, for å gi sluttbrukeren full fleksibilitet til å velge den dimensjonen som passer best for oppgaven. Takket være den gnistfrie motoren, kan vakuumpumpen også brukes til å vakuumere systemer som inneholder A1-, A2L- og A2-klassifiserte kjølemedier.

Dette er essensielt for sluttbrukere og vil bli en stadig mer avgjørende faktor, ettersom fremtidige kjølemedier i økende grad klassifiseres som brannfarlige. M18 FUEL vakuumpumpe er utviklet med bransjens første Manifold Mode som optimaliserer hastigheten og driftsstiden, med opp til 90 minutters driftstid med ett M18 HIGH OUTPUT 8,0 Ah batteri. 

M18 FUEL vakuumpumpe har en integrert alarm som varsler om ti minutters gjenværende batteritid, samt en stengeventil som opprettholder vakuumet under batteribytte. Den har også en gassballastventil som reduserer hyppigheten av oljeskift. En stor oljeport og et vinklet oljeavløp gjør det enkelt å bytte olje uten trakt.


M18 FUEL vakuumpumpen har en børsteløs POWERSTATE™ motor som leverer samme kapasitet som dens kablede motparter, og REDLINK PLUS™ teknologi sikrer maksimal ytelse og overopphetingsbeskyttelse.
M18 FUEL vakuumpumpe er en del av M18™ serien, som nå består av mer enn 255 verktøy.

Spesifikasjoner:

M18 FUEL vakuumpumpe 5 CFM (M18 FVP5-801)

  • Batteritype: Litiumion
  • Batterisystem: M18
  • Strømningshastighet: 142 l/min
  • Tilkobling: ½”, ⅜” og ¼”
  • 516” adapter
  • Oljekapasitet: 500 ml
  • Kjølemediumklasser: A1, A2L og A2
  • Maks vakuum: 25 mikron
  • Vekt med batteri: 9,7 kg (M18 HB8)

Leveres med M18 HB8-batteri, M12-18 FC-lader, 500 ml oljeflaske og 5/16″ adapter.

Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924, har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.

logo
Bjørn Laberg