Aktuelt

Montér satser med nytt byggevarehus i Namdalen

Bildet: Fra venstre: Tor Gunnar Høilo, varehussjef Montér Overhalla. Jørgen Bøkestad, proffselger og Mats Kirketeig Johannessen, selger trelast.

I dag åpnet det nye byggevarehuset Montér Overhalla. På bare drøye tre måneder har proff- og privatkunder i Namdalen fått to «nye» Monter-byggevarehus i sitt nærområde.

I mars i år nyåpnet nemlig også Montér Grong, under 20 kilometer fra nye Montér Overhalla – nyoppusset og ombygd.

– Mens Montér Grong har et spesielt fokus på privatkundene våre, vil Montér Overhalla være enda mer tilrettelagt for proffkundene, i tillegg til sitt fokus på forbrukerkundene. Til sammen vil vi nå dekke et enda større område i Namdalen og Trøndelag. At de to varehusene ligger nær hverandre vil også gjøre vareflytting enkelt, noe som vil føre til at kundene får varene sine enda raskere, sier daglig leder i Montér Overhalla, Tor Gunnar Aagesen Høilo

I fjor høst tok Byggevarehuset Namdal, et datterselskap til Skogmo Invest, over driften av Montér Grong.

– Betydelig potensial i Namdalen

– Det ligger et betydelig uforløst markedspotensial i Namdalen. Med vår kjedetilknytning til Montér, vår samarbeidspartner på trelast, Skogmo Bruk, og et sterkt fokus på kompetanse og kundeservice i våre to varehus, ligger alt til rette for at vi skal kunne fortsette å ta markedsandeler. Nå gleder vi oss til å komme i gang med denne jobben, sier Aagesen Høilo.

Bredt utvalg til proffkundene

Montér Overhalla ligger vegg i vegg med Skogmo bruk, og består av en 300 m2 innebutikk og 1000 m2 utebutikk. Her vil det tilbys et vareutvalg mest rettet mot proffkundene og selvbyggeren. Det betyr blant annet verktøy og festemidler, men også utstilling av gulv og arbeidsklær. I trelasthallen vil kundene finne trelast, isolasjon, tak, mørtelprodukter, listverk, plater og lignende. De vil også føre de viktigste produktene for privatkunder, som sesongvarer.

– Vi tilbyr også hjemkjøring og utlån av tilhengere, og jobber med å få på plass Montér Byggeservice. Der vil kundene nyte godt av kompetansen til våre ansatte som selv er tømrere eller har bred erfaring fra bygg og anleggssektoren, og kan gi kundene gode råd til både større og mindre byggeprosjekter.

Markant styrking av Montérs posisjon i Midt-Norge

Montér består av 144 byggevarehus. De tilbyr markedets største utvalg av produkter, fleksible og bærekraftige logistikkløsninger og digitale verktøy som forenkler hverdagen for kundene.

– Bare i løpet av det siste året har antall Montér byggevarehus i Trøndelag og Midt-Norge økt markant. Nå er det ti varehus i fylket. Med åpningen av Montér Overhalla, sammen med nyåpningen av Montér Grong, blir vårt tilbud her ytterligere forsterket. Dette er godt nytt – både for privat- og proffkunder i Namdalen, sier direktør for Optimera Handel, Sondre Opheim.

Montér Overhalla
logo
Bjørn Laberg