Produktnyheter

Melbye lanserte smart nødlysarmatur på Eliaden

Bildet: Ulrikke Adolfsen og Anders Hodt Borge på Melbye sin stand under Eliaden. Foto: @eliaden_fagmesse og @mermarketing.no

– Vi har hatt masse trafikk, drukket uendelig mye kaffe og veldig mange er nysgjerrige på den nye løsningen vår for nødlys, sier Ulrikke Adolfsen på standen til Melbye under Eliaden.

Melbye lanserte på Eliaden Aurora, den nye standarden innen nødlysarmaturer som kombinerer pålitelighet, brukervennlighet og avansert teknologi. Aurora skiller seg ut som en unik løsning på markedet ved å integrere Wi-Fi-teknologi, noe som eliminerer behovet for manuelle inspeksjoner og sentrale enheter.

Bildet: Nødlysarmaturen Aurora fra Melbye Group AS

Innebygd Wi-Fi

Navnet Aurora er hentet med inspirasjon fra Aurora Borealis, nordlyset som jo er kjent for å lede en ut i fri luft.

– Vi lanserer nå Aurora, en unik løsning med innebygd Wi-Fi. Ingen sentral enhet er nødvendig, og man kan enkelt ha tilgang til nødlysene og kjøre selvtesting fra hvor som helst og når som helst, rett fra appen på telefonen, sier Ulrikke.

Med Aurora nødlysarmatur får brukerne muligheten til å enkelt overvåke og kontrollere statusen til armaturene via mobil eller datamaskin. Den innebygde Wi-Fi-teknologien muliggjør fjernovervåkning og varsler brukere umiddelbart hvis det oppstår feil i anlegget, og med en enkel installasjon kan armaturene enkelt utvides, legges til eller flyttes etter behov.

Praktisk snarvei

For ytterligere brukervennlighet tilbyr Melbye en dedikert app som gir full kontroll over nødlysanlegget. Appen fungerer som en praktisk snarvei til alle bruksanvisninger og installasjonsinstruksjoner, og eliminerer behovet for ekstra skjermer eller enheter.

Aurora nødlysarmatur har flere funksjoner for å sikre pålitelig drift og lang levetid, inkludert innebygd selvtestfunksjon, LiFePO4-batteri for lang levetid, og alternativer for temperaturer ned til -20°C.

Om Melbye:

Melbye Group AS er et norsk, familieeid selskap med røtter tilbake til 1907. Melbye er en ledende leverandør av produkter og tjenester til kritisk infrastruktur, og bidrar daglig til å fornye verden både over og under bakken. Som totalleverandør innen el- og elnett, fiber, brønner og kanaler, installasjonsmateriell og sikkerhet er vi en viktig leverandør til bygg- og anleggsprosjekter i hele Norden.

logo
Bjørn Laberg