Jobb

Daglig leder – Smith Stål Tromsø

Foto: Smith Stål

Smith Stål Tromsø sin lagleder gjennom mange år har bestemt seg for å gi stafettpinnen videre, og vi legger nå ut på jakt etter hennes etterfølger.

Smith Stål Tromsø leverer stål, metallprodukter og armering til hele Nord-Norge, og er en effektiv og lønnsom organisasjon.

Til å drive- og utvikle den videre ønsker vi oss en lagleder med god forretningssans, interesse for proaktivt markedsarbeid, og erfaring med å sjonglere operativ- og strategisk ledelse. I E.A. Smith har vi bygd bærekraftige lokalsamfunn i 155 år, og vi håper du har lyst til å bygge framtida i nord på lag med oss.

Arbeidssted: Ringvegen 123, 9018 Tromsø

Arbeidsoppgaver

  • Drive proaktivt markedsarbeid og ha god oversikt over prosjekter og aktører i regionen
  • Sørge for at våre salgs- og distribusjonsløsninger implementeres og etterleves, slik at våre kunder opplever forutsigbarhet og kvalitet
  • Ivareta den daglige driften på en effektiv måte
  • Være en samlende og stødig lagkaptein for avdelingens ansatte

Kvalifikasjoner

  • Service- og kundeorientert, kontaktskapende og relasjonsbyggende
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Gode IT-kunnskaper, og behersker digitale arbeidsverktøy
  • Gode samarbeidsegenskaper og nøyaktighet i arbeidet
  • Salgserfaring med dokumenterte resultater
  • Sertifikat klasse B

Personlige egenskaper

Gode forutsetninger for å lykkes i rollen har du om du er markeds- og resultatorientert, har erfaring med proaktivt markedsarbeid, trives rundt forhandlingsbordet, og evner å skape engasjement blant dine medarbeidere

En fordel vil det også være om du trives med flere jern i ilden, og tidvis høyt tempo, samt at du liker å bryne deg på ny teknologi

Vi tilbyr

Smith Stål Tromsø består av en håndfull engasjerte og kompetente medarbeidere i et trivelig arbeidsmiljø, en etablert kundeportefølje med potensial for videreutvikling, og korte beslutningsveier og utviklingsmuligheter for den som er engasjert og engasjerer seg i å bringe virksomheten vår i nord til neste nivå.

Håper vi hører fra deg!

Kontaktperson: Eirik Berg, direktør stål. Telefon 92 44 21 96

SØKNADSFRIST: 19. april 2024

Om arbeidsgiveren

E.A. Smith er en av landets ledende aktører innen salg av byggevarer, trelast, armering og stål igjennom Bygger’n-kjeden, Smith Stål, HEIM Boligsystem og LSE. E.A. Smith ble etablert i Trondheim i 1869, og har i dag vokst til 68 lokasjoner i hele Norge. E.A. Smith drives av 800 dyktige og engasjerte medarbeidere som omsetter for 4,6 milliarder. 
 Vi har en kompleks virksomhet med flere forretningsområder som gir muligheter for personlig vekst og utvikling. E.A. Smith har fokus på å skape vekst gjennom utvikling av teknologi, prosesser og mennesket.
Hovedkontoret i E.A. Smith ivaretar konsernets fellesfunksjoner innenfor administrasjon, drift, eiendom, finans, IT, jus, kategori, innkjøp, lønn, marked, personal, regnskap og økonomi. Vi er ca. 70 ansatte og har kontorlokaler på Heimdal (Trondheim)