Aktuelt

Her er finalistene til Elektrokvinnen 2024

Disse er finalistene til Elektrokvinnen 2024. Fra venstre: Heidi Lie, Forbundssekretær, EL og IT Forbundet, Anne Sødem, HR Direktør, Caverion Norge, og Lea Erlandsen, Elektriker hos MIFO.

Tidligere denne måneden hadde juryen møte, og har nå valgt sine finalister til både Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris 2024. Disse er finalistene til Elektrokvinnen 2024. Følg med for kunngjøring av finalistene til Elektrobransjens Mangfoldspris 2024.

Det var mange gode kandidater, og juryen takker alle som har nominert! Juryen består av Frank Jaegtnes (adm.dir. EFO), Loveleen Rihel Brenna (grunnlegger og daglig leder, Seema), Ove Guttormsen (adm.dir Nelfo), Ida Thorendahl (daglig leder, Lyskultur), Karoline Nystrøm (Chair Advisory Board on Diversity, EFO) og Helene Astrup (senior HR rådgiver, Bravida).

Disse er juryens finalister til Elektrokvinnen 2024:

Heidi Lie, El og IT Forbundet

Tusen takk! Om det er noe eg virkelig er stolt av så er det å jobbe med de beste folka og de finner en i elektrobransjen! Stolt fagarbeider i den beste bransjen, forteller Lie om å være en av finalistene til Elektrokvinnen 2024.

Anne Sødem, Caverion Norge

– Dette er en viktig anerkjennelse for det arbeidet vi har gjort i Caverion og motiverer til videre innsats. Det er også viktig at vi som bransje samarbeider fremover når det gjelder arbeidet for et større mangfold og en inkluderende bransje. Jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Sødem.

Lea Erlandsen, MIFO

– Så utrolig hyggelig og uforventet! Veldig stas å ha blitt nominert og valgt som finalist! Det betyr utrolig mye, forteller Erlandsen.

Utdelingen av prisene vil foregå under Eliaden, den 29. mai fra kl. 16-17 under fagseminar for kvinner i elektrobransjen (prisutdelingen er åpen for alle). Her vil juryen dele sin begrunnelse for valgene, og vi får vite hvem som vinner i de forskjellige kategoriene.

Har du enda ikke meldt deg på fagseminar for kvinner i elektrobransjen? det er fortsatt ledige plasser! Meld deg på her.

logo
Bjørn Laberg