Nytt om navn

– Dette distriktet ivaretar våre største kunder på landsbasis

Bildet: Vidar Grindal blir ny Regional Manager Øst hos Protan AS

Protan AS slår sammen Oslo/Dal-Drammen-Sem og Nesbyen til én stor avdeling, Region-Øst.

– Dette gjør vi for å møte den store etterspørselen vi har, først og fremst på logistikk og industribygg på Østlandet. Dette distriktet ivaretar våre største kunder på landsbasis, og sammenslåingen vil ytterligere øke vår konkurransekraft på kapasitet, kvalitet og pris, samt forenkle samarbeidet med nye og faste kunder, som nå får en avdeling å forholde seg til, sier Vidar Grindal, som blir ny «Regional Manager Øst».

Svein Arne Andresen, som tidligere var avdelingsleder for Sør-Øst har gått over i en ny rolle som «Senior Operational Manager» for Protan Entreprenørs virksomheter i Norden.

– Avdelingen Oslo/Dal hadde stort potensial, men med noen utfordringer på struktur og operativ ledelse. Jeg brukte tid på å bli kjent med, lytte til og forstå medarbeidernes ulike styrker og kvaliteter. Dette bygget vi videre på, og tar med oss inn i den nye avdelingen, Region Øst. Når menneskene får klare mål, god oppfølging og opplever stolthet og mestring i faget, ja, da leverer vi som team gode prosjekter. Utfordringen fremover blir å få tak i flere dyktige medarbeidere. Vi oppfordrer både faglærte taktekkere og lærevillige som vill inn i faget til å ta kontakt, sier Vidar Grindal avslutningsvis i pressemeldingen.

logo
Bjørn Laberg