Nytt om navn

Blir logistikkansvarlig i Cautus Geo

Bildet: Øyvind Skaalerud Molund

Øyvind Skaalerud Molund (58) går inn i ny stilling som logistikkansvarlig i Cautus Geo.

– Cautus Geo er i vekst og utvider. Øyvind styrker oss. Han har solid erfaring og gjør oss mer robuste, sier COO Atle Gerhardsen.

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

Naturfare

Øyvind kjenner bransjen. Han kan lager, logistikk og innkjøp og har felterfaring fra mer enn ti år i Geonor. Nå skal han ha ansvar for ulike innkjøp, klargjøring av utstyr og også være ute i felt i ny stilling som logistikkansvarlig.

– Her jobber jeg sammen med kolleger med store kunnskaper, i et profesjonelt fellesskap som det er motiverende å jobbe sammen med, sier Øyvind.

Han hadde første dag i Cautus Geo 1. august i år.

– Vi vokser og trenger flere ansatte. Det gir oss mer kraft, sier Gerhardsen.

logo
Bjørn Laberg