Nytt om navn

Nyansatt i Cautus Geo

Bildet: Anders Brekkenes (27) er ansatt i ny stilling som feltteknikker i Cautus Geo.

Anders Brekkenes (27) styrker Cautus Geo i nyopprettet stilling som feltteknikker, og hadde sin første arbeidsdag 1. august i år.

– Anders styrker oss med verdifull kompetanse. Det gjør oss mer robuste, sier COO Atle Gerhardsen.

Ledende

Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø. Selskapet har utviklet et bredt spekter med sensorteknologi og egenutviklet webløsning, Cautus Web, for automatisk og kontinuerlig innsamling, bearbeiding, analyse og varsling basert på data fra ulike kilder.

I 2021 fikk selskapet PE-fondet Equip på eiersiden. Målet er å tidoble selskapet. Det skal skje ved organisk vekst og oppkjøp av selskaper i og utenfor Europa.

Naturfare

Anders kommer med spisskompetanse i industriell digitalisering og fersk erfaring fra næringsmiddelindustrien. Han kommer fra stilling som avdelingsleder med ansvar for teknisk vedlikehold av produksjonsutstyr og maskiner.

– Nå handler arbeidsdagene om instrumentering, feltarbeid, prosjektledelse og kalkyler for tilbud. Det er en spennende overgang til en fremtidsrettet teknologibedrift for automatisk overvåkning. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Anders Brekkenes.

– Vi vokser og trenger flere ansatte med ny kompetanse. Det gir oss mer kraft, sier Gerhardsen.

logo
Bjørn Laberg