Nyheter

Würth Norge mottar Platinum-rating fra Ecovadis

Bildet: HMS- og Bærekraftsjef i Würth Norge, Christopher Granung

Nittedalsbedriften er dermed blant topp 1 prosent av de over 130 000 vurderte bedriftene i den internasjonale bærekraftsratingen.

Ecovadis er et anerkjent organ for rating av bærekraft i bedrifter over hele verden. I kriteriene finner man vurderinger om blant annet miljøhensyn, arbeidsrettigheter og bærekraftige leverandørledd. I første forsøk ble Würth Norge plassert i øverste rekke blant de vurderte bedriftene.

– At vi har oppnådd en platinum-rating fra internasjonalt anerkjente Ecovadis er en stor ære, og et bevis på vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre våre bærekraftsinitiativ. Vi har alltid hatt som mål å drive vår virksomhet på en måte som ivaretar miljøet og samfunnet vi opererer i. Samtidig som dette er ment til å være en hjelp og bekreftelse overfor våre kunder at Würth Norge er kvalitetsleverandør som tar bærekraft på største alvor, sier HMS- og Bærekraftsjef Christopher Granung.

– Dette er bare begynnelsen. Vi vil fortsette å utfordre oss selv og våre prosesser for å oppnå enda større fremskritt innen bærekraft. Platinum-ratingen er en motivasjon til å strekke oss enda lenger og sette nye, ambisiøse mål for fremtiden, avslutter Granung.

Les mer om Ecovadis på deres hjemmesider: Global, Trusted, Actionable Business Sustainability Solutions | EcoVadis

Würth har også tidligere blitt sertifisert Miljøfyrtårn og ISO 45001.

logo
Bjørn Laberg