Produktnyheter

Wenaas arbeidshansker oppnår OEKO-TEX Standard 100 sertifisering

PRODUKTNYHET: – Vi er glade for å kunngjøre at flere av våre arbeidshansker nå er laget av tekstil som er sertifisert av OEKO-TEX Standard 100. Dette er et skritt videre fra tidligere prestasjoner og bekrefter selskapets vedvarende forpliktelse til bærekraft, kvalitet og sikkerhet, sier Terje Helland, produktsjef for arbeidshansker, i en pressemelding.

OEKO-TEX Standard 100 er globalt anerkjent for sin grundige testing av tekstiler for skadelige stoffer. Wenaas’ engasjement i å oppfylle og overgå disse standardene vitner om selskapets dedikasjon til å gi arbeidere det beste, både når det gjelder komfort og sikkerhet.

– Å oppnå OEKO-TEX Standard 100-sertifiseringen er veldig viktig for oss. Dette viser vår dedikasjon til å møte, og i mange tilfeller, overgå bransjestandardene. Ved at vi nå har fått på plass OEKO-TEX-sertifisering på både tekstil og skinn brukt i våre arbeidshansker, gir oss ekstra motivasjon til at vi kan fortsette å se fremover for å utvikle miljøvennlige og sikre arbeidshansker, sier Terje Helland.

– Vår satsing på OEKO-TEX- sertifisering er ikke bare en garanti for at hanskene er frie for skadelige stoffer, men det vitner også om en produksjonsprosess som er mer miljøvennlig. I en bransje hvor helsen og sikkerhet er av ytterste viktighet, understreker Wenaas også alvorlighetsgraden av bærekraftige praksiser som beskytter planeten vår, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

logo
Bjørn Laberg