Aktuelt

Organiserte vellykket flytteprosess til nytt og større lokale for Big Bite

Bildet: fra venstre: Håvard Hildrum fra FLOW Pluss Norge, Richard fra byggmester Johansen, Philip fra montasjelaget, Tjerand Djup Nesvik fra FLOW Elektro Sør-Vest, Kjetil Monsen fra FLOW Elektro Sør-Vest og Martin fra Montasjelaget

FLOW Pluss Norge har hatt prosjektledelsen på arbeidet med å flytte Big Bite Jærhagen til ny lokasjon. Big Bite har holdt til i de samme lokalene i Jærhagen i 5 år, og det skulle nå bygges nye lokaler til de like innenfor hovedinngangen.

Jobben bestod av å flytte lokasjonen til Big Bite til et nytt og større lokale. Alt av utstyr fra den opprinnelige plasseringen ble tatt med. FLOW Pluss har hatt ansvar for hele prosessen; finne de riktige underleverandørene til å bygge ny butikk, styre fremdrift, leveranser o.l., og å fysisk flytte alt fra den gamle lokasjonen til den nye. Big Bite ble stengt onsdagen og åpnet igjen tirsdag uken etter.

Bildet: Fra venstre: Håvard Hildrum fra FLOW Pluss Norge, Tjerand fra FLOW Elektro Sør-Vest, Richard fra byggmester Johansen, Luna fra Big Bite.

Big Bite er et helnorsk konsept som er et lett valg for sultne folk i farta. Fra begynnelsen i 1997 da Big Bite startet sin første avdeling på City Syd i Trondheim, har forretningsideen vært å satse på enkle og effektive løsninger for å selge rask og enkel mat til folk på farten.

Bildet: Tjerand fra FLOW Elektro Sør-Vest som studerer fremdriftsplanen.

– Vi har jobbet tett sammen med Bit Bite i flere år, det gjør at vi kommuniserer godt sammen og at tilliten er høy mellom oss som prosjektleder og de som kunde. Jobben ble avtalt for tre uker siden, vi har fulgt fremdriftsplan gjennom hele prosjektet og alt ble levert på tid, forteller prosjektleder Håvard Hildrum i en pressemelding.

– FLOW Pluss Norge er en uavhengig spesialist på prosjektgjennomføring for all detaljhandel og kontor. Våre kunder eier butikker, restauranter og forretningslokaler over hele landet, der vi leverer totaltekniske løsninger – uansett størrelse. Våre prosjektledere tar ansvar for deler eller hele verdikjeden fra konsept til ferdig oppsatt lokale – over hele landet, sier Hildrum avslutningsvis.

Bildet: fra den gamle lokasjonen til BigBite
logo
Bjørn Laberg