Nytt om navn

Svein-Arne Sivertsen skal lede NCC Infrastructure Norge

Bildet: Svein-Arne Sivertsen

NCC utnevner ny divisjonssjef for Infrastructure Norge og avdelingssjef for Store Prosjekter gjennom interne rekrutteringer.

Svein-Arne Sivertsen tiltrer tirsdag denne uken som ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge. Han beholder også rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter i NCC Infrastructure Norge frem til 1. august, da han etterfølges av Dan Roger Pedersen-Hemma, nåværende prosjektleder i NCC Infrastructure.

–  Svein-Arne Sivertsen er hjertelig velkommen som ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge. Han har levert sterke resultater i sin tidligere rolle som avdelingsleder, og med Dan-Roger Pedersen-Hemma som avdelingsleder fyller vi stillingen med en høytytende etterfølger som kjenner NCC godt, sier Kenneth Nilsson, forretningsområdesjef NCC Infrastructure.

Svein-Arne Sivertsen er sivilingeniør og har jobbet i NCC siden 2000, og i rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter siden 2019.

Dan Roger Pedersen-Hemma er i dag prosjektleder ved UDK03 Drammen stasjon – Sundhaugen, og har arbeidet det meste av sin karriere i NCC i ulike produksjonsledende roller. Etter seks år som divisjonssjef går Per Jonsson videre til en stilling som senior advisor der han skal støtte de store prosjektene i Norge og Sverige.

Bildet: Dan-Roger Pedersen-Hemma

–  Jeg vil takke Per Jonsson for en svært god innsats i perioden som divisjonssjef for Civil Norway. Under Per Jonssons ledelse har divisjonen utviklet seg på en svært positiv måte. Gjennom Per Jonssons engasjerte lederstil og prosjekt- og virksomhetskunnskap, har lønnsomheten økt markant i løpet av hans tid som leder av enheten, sier Kenneth Nilsson.

logo
Bjørn Laberg