Nyheter

Sto inngår strategisk samarbeid med Soudal

Erik Daleng (t.v.) og Hallvard Vikan

Samarbeidet vil gi kunder av Sto tilgang til et bredt spekter av Soudal sine
anerkjente lim- og fugemasseprodukter.

Erik Daleng, Concrete Support Manager hos Sto, uttrykker stor glede over det nylig inngåtte samarbeidet:

Eget grunnsortiment

– I Sto har vi alltid vært opptatt av å tilby kundene våre kvalitetsprodukter.
Samarbeidet med Soudal vil utvide sortimentet vårt betydelig, og vi er spesielt stolte over å kunne introdusere et eget grunnsortiment spesielt tilpasset våre murer- og malerkunder. Alt i alt, vil dette gjøre Sto til en komplett leverandør av lim-, fug- og bygningsskumprodukter på det norske proffmarkedet, mener Daleng.

Sto vil fra nå kunne tilby alle kunder et bredt sortiment av Soudal sine unike spesialfagprodukter. Blant annet elastiske fugeprodukter for fasader, ulike bevegelsesfuger og akryler av høy kvalitet. Daleng påpeker også at Sto sitt fokus på miljøhensyn er godt ivaretatt gjennom hele linjen.

– De nye produktene som blir tilgjengelig på markedet gjennom oss, er tilpasset strenge miljøkrav for å fortsatt sikre at vi leverer bærekraftige løsninger, sier Daleng.

Åpner dørene

Hallvard Vikan, Country Manager hos Soudal, er også svært fornøyd og positiv over det nylig inngåtte samarbeidet:

– Samarbeidet vil ikke bare gi Sto sine kunder tilgang til vårt brede produktutvalg, men det åpner også dørene for utveksling av kompetanse mellom fagene våre. Vi ser frem til å kunne tilby ulike kurs og opplæring for våre kundegrupper, samt utforske mulighetene for å nå ut til enda flere kundesegmenter, sier Vikan.

Vikan bekrefter at fokuset på miljøhensyn er høyt prioritert i dette samarbeidet, og at miljøsertifisering av produktene har stått sentralt i forhandlingene.

Løfter merkevarene ytterligere

– Produktsortimentet som blir tilgjengelig på alle norske Sto-sentre tilfredsstiller i stor grad kravene både til Bream Nor og svanemerket. Dette tydeliggjør selskapenes engasjement etter å tilby bærekraftige
byggeløsninger, sier Vikan.

Begge parter har god tro på at samarbeidet vil styrke posisjonene deres på det norske byggemarkedet, og løfte frem merkevarene ytterligere. Forhåpentligvis vil samarbeidet også gi merverdi hos både eksisterende- og potensielle kunder. Daleng og Vikan er spente på å se resultatene som venter når ulike prosjekter går i gang og hvor produktene blir brukt. Daleng forteller om flere vellykkede prosjekter hvor produktene allerede er blitt brukt med stor suksess, blant annet tunellfuging, fasadefuging, dilatasjonsfuger i gulv og kjølerom.

– Det er ingen tvil om at samarbeidspartnerne er svært positive over mulighetene som finnes, når det gjelder å skape innovative og bærekraftige løsninger i byggebransjen, avslutter Daleng.

logo
Bjørn Laberg