Aktuelt

Oslotre blir samarbeidspartner med Redd Barna

Bildet: Jørgen Tycho i Oslotre og Linn Huse-Amundsen, leder for mennesker og teknologi i Redd Barna

Oslotre ønsker å ta samfunnsansvar og tilby bærekraftige tjenester til sine kunder. Redd Barna jobber med å inkludere bedrifter i arbeidet med å innfri barns rettigheter og jobbe for barns beste. Organisasjonen har for øvrig nylig flyttet inn i et av Oslotres nyeste og mest banebrytende bygg på Hasle i Oslo. Nå har partene inngått samarbeid.

Oslotre er opptatt av å bygge bærekraftig for å ivareta miljøet rundt oss for fremtidige generasjoner. Som samarbeidspartner til Redd Barna støtter vi deres arbeid for å begrense konsekvensene klimaendringene har for barns fremtid, forklarer Jørgen Tycho i Oslotre

– Vi ønsker å gi våre oppdragsgivere mulighet til å bidra med en pengesum som går uavkortet til Redd Barna og øremerkes deres klimaarbeid, utdyper han.

Redd Barna er en frivillig, medlemsstyrt rettighetsorganisasjon som er partipolitisk og religiøst nøytral. Redd Barna er medlem av Save the Children Association som arbeider for og med barn i mer enn 120 land. Redd Barna arbeider for at alle barn skal overleve, lære og være trygge. Barnekonvensjonen danner grunnlaget for Redd Barnas arbeid.

– For Redd Barna er det viktig å inkludere alle typer bedrifter i arbeidet for barn, og Oslotre har sørget for at klimaavtrykket fra bygget vårt er så lavt som det går an. Det er veldig stas at de nå vil bidra til at flere får kunnskap om arbeidet vårt, gjennom dette samarbeidet, forteller Linn Huse-Amundsen, leder for mennesker og teknologi i Redd Barna.

logo
Bjørn Laberg