Aktuelt

Optimera åpner nytt showroom på Helsfyr

Bildet: Tonje Kristiansen, salgsleder for kjøkken, bad & garderobe, Optimera Region Øst og Erlend Gjelsvik, regionsdirektør i Optimera Region Øst.

Med et nytt og eksklusivt showroom for kjøkken sentralt plassert på Helsfyr i Oslo, styrker Optimera interiørsatsingen i regionen – spesielt mot proffmarkedet.

– Dette markerer en styrking av vår satsing på kjøkken for proffmarkedet i hovedstadsregionen, et marked som har vokst betydelig hos oss de siste årene. Vi ønsker å invitere entreprenører, byggmestere og byggherrer for å vise vårt brede utvalg av Aubo-kjøkken og de varierte løsningene vi tilbyr. Privatpersoner som har kjøpt en ny leilighet med et standardkjøkken fra oss i større prosjekter, vil bli invitert til oss for å gjøre tilvalg og endringer, forteller Erlend Gjelsvik, regionsdirektør i Optimera Region Øst.

Det nye Aubo kjøkkensenter er plassert i samme bygg som Optimera Helsfyr, kjedens 5000 m2 store proffsenter som åpnet i fjor. Med sin plassering innenfor Ring 3, og enkel adkomst både med bil og kollektivtransport, spiller senteret en nøkkelrolle i Norges ledende byggevareaktørs satsing på proffmarkedet i Oslo.

Showroom også for bad- og garderobeløsninger

I tillegg til å vise frem kjøkkenløsningene fra den danske kvalitetsleverandøren, hvor sortimentet innfrir kravene som stilles i Breeam Nor, er det også en omfattende utstilling av bad- og garderobeløsninger.

– Tilvalgsenteret er et sted hvor vi har samlet et enda bredere utvalg og spisskompetanse. Her tilbyr vi våre proffkunder en mulighet til å i ro og mak vurdere de ulike løsningene. De kan motta veiledning fra erfarne selgere for å tilpasse valgene sine og få et tilbud på ønskede produkter. Det er et unikt og eksklusivt tilbud – ment som et tillegg til kjøkkensentrene vi allerede har i flere Montér byggevarehus i vår region, forklarer Tonje Kristiansen, salgsleder for kjøkken, bad & garderobe hos Optimera Region Øst.

– Viktig for en enda bedre kundereise

Showroomet er også bygd i tilknytning til en kantine utstyrt med Aubo-kjøkken, møterom og takterrasse. Alt dette kan enkelt gjøres om til ett større lokale.

– Vi vil bruke lokalene både til å invitere proffkunder til forskjellig type arrangementer, men også kjøpere i større leilighetsprosjekt – for å la dem oppleve de mange mulighetene et Aubo-kjøkken har å by på. Dette håper vi skal bli et viktig bidrag i å gjøre kundereisen til våre kunder enda bedre enn den er i dag, sier Kristiansen.

Optimera har allerede seks byggevarehus i Stor-Oslo, i tillegg til et stort regionalt distribusjonslager.

logo
Bjørn Laberg