Nytt om navn

Ny daglig leder i Longva arkitekter

Bildet: Per Olav Pedersen (t.v.) og Knut Longva

Per Olav Pedersen er ansatt som ny daglig leder i Longva arkitekter fra 1. mai. Han tar over for Knut Longva som stiftet firmaet i 1991. Knut går inn i en rolle som faglig leder og skal fokusere på prosjektutvikling.

Per Olav har utdanning som sivilarkitekt fra NTNU og har over 20 års erfaring som arkitekt. Han har vært medeier i Longva arkitekter siden 2021 og kjenner firmaet godt også fra tidligere samarbeid. Per Olav har leder- og styreerfaring fra tidligere partnerskap i Filter arkitekter og LPO arkitekter.

– Jeg takket ja til å starte i Longva fordi jeg liker prosjektene de gjør. Det er fokus på både god design og rasjonelle løsninger, og med mange førstepremier i konkurranser. Alle medarbeidere har både høy kompetanse og faglig integritet. Firmaet har en interessant oppdragsportefølje, med viktige samfunnsoppdrag som bygg for undervisning, idrett, helse- og omsorg, offentlig administrasjon samt en rekke spesialbygg. Jeg gleder meg til å få være med å utvikle kontoret, porteføljen og markedsrelasjonene videre, sier Per Olav Pedersen.  

logo
Bjørn Laberg