Nyheter

NRE Norway inn i Smestad-prosjekt

Bildet: De to eiendommene ligger sentralt til ved T-banen på Smestad.

I den attraktive bydelen Smestad i Oslo har den danske eiendomsutvikler og totalentreprenør NRE Group investert i et større eiendomsprosjekt ved å kjøpe to store eiendommer. Sammen har NRE Norway og Fearnley Securities dannet prosjektselskapet Smestad Sentrum Utvikling, som skal forvalte eiendommene inntil endelig regulering for Smestad foreligger.

NorgesGruppen deltar også i samarbeidet som hovedaksjonær og partner. Prosjektet forventes å kunne omfatte 50-70 boliger og et større forretningsområde.

Sentral del av utbyggingen

Smestad er et prioritert utviklingsområde for Oslo kommune med pågående områderegulering og flere utbyggingsprosjekter som vil gjøre bydelen enda mer attraktiv i fremtiden.

– Vi gleder oss til å starte arbeidet med denne unike eiendommen, som vil være en sentral del av utviklingen av Smestad de neste årene, sier administrerende direktør i NRE Norway, Allan Sønderbæk.

Understreker den nordiske posisjonen

Prosjektet er det tredje samarbeidsprosjektet mellom Fearnley og NRE Norway.

– Det er et prosjekt som vi har jobbet med lenge i kulissene, og som understreker vår posisjon som nordisk eiendomsutvikler. Nå ser vi frem til å starte prosjektarbeidet sammen med våre kompetente partnere, sier administrerende direktør i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen.

KILDE: dagensbyggeri.dk

logo
Bjørn Laberg