Nyheter

Mestergruppen tar over BoligPartner etter konkursen

Bildet: Konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik.

Konsernet BoligPartner gikk konkurs 30. april. Mestergruppen har blitt enige med boet og panthavere om en avtale som innebærer at kjeden og byggeprosjekter i kjedens regi vil videreføres.

– BoligPartner har bygget opp en imponerende virksomhet over mange år, og har en sterk merkevare og mange dyktige ansatte og forhandlere. Mestergruppen er et ledende konsern innen byggevaresalg, hus- og hytteproduksjon, VVS og fargefaghandel med virksomhet i Norge og Sverige. Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen, og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere, sier konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik.

Avtalen med boet innebærer at mange av de ansatte vil få tilbud om ny ansettelse i et nyopprettet selskap som også overtar alle de sentrale eiendelene i boet. BoligPartner vil drives videre fra Hamar som i dag.

– Jeg er glad for at vi har klart å få til en løsning som sikrer videreføring av flere av arbeidsplassene, og får inn en aktør som kan følge opp virksomhetens prosjekter og kunder videre. Det har vært intensivt og utfordrende å få på plass en løsning etter som det er et betydelig antall banker og selskaper involvert i transaksjonen. Mestergruppen ([email protected]) vil nå være kontaktpunkt fremover for kunder og forhandlere om videre oppfølging, sier bostyrer Stine D. Snertingdalen i Kvale Advokatfirma.

Om Mestergruppen:

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, overflatebehandling, VVS, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Konsernet eier en rekke kjente selskaper og kjedekonsepter i Norge og Sverige og har totalt ca. 1300 medlemsbedrifter og forhandlere. I 2023 hadde Mestergruppen en omsetning på ca. 17,7 milliarder kroner. Mestergruppens hovedeier er FerdLes mer om Mestergruppen her

Om BoligPartner:

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15.000 bolig- og hyttedrømmer for sine kunder.  

logo
Bjørn Laberg