Jobb

WK Entreprenør søker dreven kalkulatør

Søknadsfrist: 19.03.2023
Sted: Oslo
Tittel: Kalkulasjonsleder

Er du selvstendig og proaktiv med ønske om å ha en sentral rolle i anbudsprosesser? Vi søker nå kalkulasjonsleder til Oslo.

I WK Entreprenør blir du del av et team som strekker seg etter å oppnå solide resultater i samspill. Vi søker nå en kalkulasjonsleder som ønsker å være en viktig bidragsyter i tilbuds- og kalkulasjonsprosessen. 

Din nye arbeidshverdag

Som kalkulasjonsleder i avd. Oslo vil du ha ansvar for systematisk innhenting og evaluering av tilbud fra underentreprenører, samt gjennomføre mengdeuttak og lage beskrivelser som underlag for prising av prosjekter. I overlevering av anbud til prosjektteamet sikrer du sporbarhet og struktur i arbeidet som er gjort. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som tar ansvar og evner å jobbe selvstendig og i team. Du har flere års erfaring med kalkulasjonsarbeid fra byggebransjen og kan vise til relevant teknisk utdannelse (minimum teknisk fagskole). Vi i WK bruker Solibri og ByggOffice, og erfaring med disse systemene vil veie positivt. Videre har du gode formidlings- og fremstillingsevner, samt god forståelse av økonomi, tall og større mengder data. 

Sammen skaper vi de beste resultatene

Vi setter evne til samarbeid høyt, både internt og i møte med eksterne aktører. Å identifisere muligheter for samspill i avgjørende faser av prosjektet vil skape de beste løsningene og øke lønnsomheten til bedriften. Med ditt engasjement og åpenhet vil du sette ditt fotavtrykk i WK.  Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Les mer om oss på: www.wke.no

Vi i WK samarbeider med Jefferson Wells i denne rekrutteringsprosessen.
Registrer din cv og last opp søknad for å søke på stillingen.

Interessert i å vite mer? Kontakt Jefferson Wells ved;
Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / [email protected]
Hanna Marie Kristoffersen, mobil: +47 458 83 044 / [email protected] 

Obs! Søknader vurderes fortløpende. Det gjøres oppmerksom på at stillingen kan besettes innen søknadsfristen og at kun søknader mottatt via vår nettside vil bli tatt hensyn til.

Om arbeidsgiveren

Vi vokser gjennom utvikling. WK er blitt en av Østlandets ledende totalentreprenører og vi skal vokse videre i tiden som kommer. Vi har en solid ordrereserve med mange spennende prosjekter. Vi vet at økonomisk vekst krever dyktige folk. Og samtidig som vi ønsker å rekruttere nye kollegaer, investerer vi også mye i de vi allerede har. Vi har etablert en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom interne lederprogram, mentorprosesser og tett oppfølging på prosjektene. Vi strekker oss etter vår visjon om å bygge best i samspill med andre og vi lever etter våre verdier som er åpen, solid, engasjert

Søk her!