Jobb

WK Entreprenør søker dreven kalkulatør

Søknadsfrist: 07.05.2023
Sted: Oslo
Tittel: Kalkulasjonsleder

Er du selvstendig og proaktiv med ønske om å ha en sentral rolle i anbudsprosesser? Vi søker nå kalkulasjonsleder til Oslo.

I WK Entreprenør blir du del av et team som strekker seg etter å oppnå solide resultater i samspill. Vi søker nå en kalkulasjonsleder som ønsker å være en viktig bidragsyter i tilbuds- og kalkulasjonsprosessen. 

Din nye arbeidshverdag

Som kalkulasjonsleder i avd. Oslo vil du ha ansvar for systematisk innhenting og evaluering av tilbud fra underentreprenører, samt gjennomføre mengdeuttak og lage beskrivelser som underlag for prising av prosjekter. I overlevering av anbud til prosjektteamet sikrer du sporbarhet og struktur i arbeidet som er gjort. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som tar ansvar og evner å jobbe selvstendig og i team. Du har flere års erfaring med kalkulasjonsarbeid fra byggebransjen og kan vise til relevant teknisk utdannelse (minimum teknisk fagskole). Vi i WK bruker Solibri og ByggOffice, og erfaring med disse systemene vil veie positivt. Videre har du gode formidlings- og fremstillingsevner, samt god forståelse av økonomi, tall og større mengder data. 

Sammen skaper vi de beste resultatene

Vi setter evne til samarbeid høyt, både internt og i møte med eksterne aktører. Å identifisere muligheter for samspill i avgjørende faser av prosjektet vil skape de beste løsningene og øke lønnsomheten til bedriften. Med ditt engasjement og åpenhet vil du sette ditt fotavtrykk i WK.  Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Les mer om oss på: www.wke.no

Vi i WK samarbeider med Jefferson Wells i denne rekrutteringsprosessen.
Registrer din cv og last opp søknad for å søke på stillingen. Interessert i å vite mer? 

Kontakt Jefferson Wells ved;

Siri Aulund, mobil: +47 478 00 825 / [email protected]
-Hanna Marie Kristoffersen, mobil: +47 458 83 044 / [email protected] 

Obs! Søknader vurderes fortløpende. Det gjøres oppmerksom på at stillingen kan besettes innen søknadsfristen og at kun søknader mottatt via vår nettside vil bli tatt hensyn til.

Om WK Entreprenør:

Vi vokser gjennom utvikling. WK er blitt en av Østlandets ledende totalentreprenører og vi skal vokse videre i tiden som kommer. Vi har en solid ordrereserve med mange spennende prosjekter. Vi vet at økonomisk vekst krever dyktige folk. Og samtidig som vi ønsker å rekruttere nye kollegaer, investerer vi også mye i de vi allerede har. Vi har etablert en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom interne lederprogram, mentorprosesser og tett oppfølging på prosjektene. Vi strekker oss etter vår visjon om å bygge best i samspill med andre og vi lever etter våre verdier som er åpen, solid, engasjert.