Jobb

Vil du jobbe med salg av bærekraftige løsninger hos Europas største leverandør av geoenergi?

Arbeidsgiver: Rototec AS

Stillingstittel: Salgsingeniør

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Head4More AS

Er du en relasjonsbygger med ønske om og bidra til lønnsom vekst?

Rototec leder an i utviklingen av bærekraftige energiløsninger og skal nå styrke teamet med en dyktig salgsingeniør. Som en ledende aktør innen geoenergi, har vi en nøkkelrolle i å tilby utslippsfrie energiløsninger for fremtiden. I tett samarbeid med det øvrige salgsteamet vil du være sentral i å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter. Din evne til å bygge sterke relasjoner med kundene vil være viktig for å skape skreddersydde, effektive og bærekraftige løsninger som møter deres behov.

Vi ser etter deg som kombinerer teknisk interesse med salgsdriv. Du trives med å jobbe både  operativt og strategisk, tar initiativ, og blir motivert av å skape verdier både for kunder og selskapet. I Rototec vil du få muligheten til å være med på å forme en mer bærekraftig fremtid gjennom innovative geoenergi-løsninger. 

Bli en del av vårt dedikerte team og ta del i vår suksess!
 

Sentrale ansvarsområder:

  • Identifisere og følge opp nye salgsmuligheter innen geoenergi-sektoren
  • Følge opp forespørsler, utarbeide løsninger og tilbud
  • Bidra til å sikre god lønnsomhet i alle leveranser
  • Utvikle og gjennomføre salgsstrategier for å nå våre vekstmål
  • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med kunder og samarbeidspartnere
  • Delta i utarbeidelsen av markedsføringsmateriell og salgsverktøy
  • Representere selskapet på messer, konferanser og andre arrangementer


Vi søker deg med relevant utdanning og bakgrunn innen ingeniørfag, fortrinnsvis innen VVS/ klima, energi og miljø. Erfaring med salg fra bransjen, bygg & anlegg eller tilstøtende bransjer, anses som fordelaktig. Med din tekniske kompetanse blir du også bidragsyter inn i consulting-avdelingen i forbindelse med prosjektering av gode brønnparker sammen med våre partnere. Du forstår viktigheten av god struktur og kommuniserer effektivt både internt og eksternt. Dine kollegaer beskriver deg som en lagspiller som bidrar til godt internt samarbeid og et positivt arbeidsmiljø.

Som salgsingeniør i Rototec vil du få muligheten til å være med på å forme fremtidens energiløsninger og å bidra til en mer bærekraftig verden. Her vil du jobbe i et ambisiøst og dynamisk arbeidsmiljø, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Med selskapets vekstambisjoner vil du være en sentral aktør til vår videre suksess.

Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under «søk» eller via annonsen på www.head4more.com

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Rototec.

Spørsmål om stillingen

Jan Petter Narvesen: Telefon: 93 46 81 58

Siril Skogbrott: Telefon 41 36 14 73

Søk her

 Om arbeidsgiveren:

Rototec er Europas ledende leverandør av geoenergi-løsninger og en innovativ pioner innen bransjen. Med en erfaring som strekker seg tilbake til 2007, har vi etablert oss som en pålitelig partner for bærekraftige energiløsninger i Norge, Sverige og Finland. Vårt mål er å sette standarden innen geoenergi, og gjennom profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergibrønner har vi installert over 68 000 energibrønner, og vi er stolte av å være markedsledende i Europa. Bærekraft er kjernen i vår virksomhet, og vi er forpliktet til å oppfylle både Norges og EUs klimamål for å bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. Med en omsetning på 51 millioner Euro på konsernnivå og 120 dedikerte ansatte, er vi klare til å forme fremtidens energilandskap.

I 2021 ble Rototec kjøpt opp av Formica Capital, et selskap som investerer i bærekraftige løsninger og produkter som samsvarer med globale klimamål. Dette partnerskapet styrker vår posisjon som en ledende aktør innenfor geoenergi og gir oss enda større muligheter til å påvirke fremtiden.