Jobb

TOOLS AS søker distriktsselger i Ålesund

Foto: TOOLS

Har du erfaring fra oppsøkende salg til proffmarkedet (B2B) og får energi av å finne løsninger på kundens utfordringer? Ønsker du å jobbe for en virksomhet med vekstambisjoner? Deler du vår tro på at engasjement, kompetanse og samarbeid er grunnlaget for videre fremgang? Da kan det være akkurat deg vi leter etter, som sammen med oss skal utvikle virksomheten i TOOLS, en del av Alligo-konsernet!

Vi tilbyr

Du blir en viktig nøkkelperson for at TOOLS skal nå sine mål i tråd med konsernets vekststrategi. Som medarbeider hos oss får du jobbe i et miljø preget av utvikling, korte beslutningsveier og arbeidsglede. Du vil få høy grad av frihet til å planlegge og strukturere din egen arbeidshverdag. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bonus basert på individuell resultater, firmabilordning, samt gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring. Vi tilbyr også støtte til treningsaktiviteter og attraktive personalrabatter i våre butikker. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling på individnivå. Du vil få grundig opplæring og innføring i våre produkter og løsninger.

Om avdelingen

TOOLS tilbyr et bredt sortiment av verktøy, forbruksmateriell, arbeidsklær og verneutstyr. Som distriktselger blir du en del av butikkteamet i Ålesund, og du vil rapportere til butikksjef. Butikken og ditt salgsdistrikt inngår i en av våre 11 salgsregioner. Ulike salgsfunksjoner i salgsregionen har et bredt samarbeid. Det er gjennom et godt samspill på tvers av avdelinger at vi skaper de beste kundeopplevelsene. 

Om stillingen

I rollen som distriktselger har du ansvar for å øke kundemassen til butikk og utvikle salget. Med utgangspunkt fra hjemmekontor eller Ålesund-butikken, vil du daglig være på farten og gjennomføre korte og hyppige besøk ute hos kundene. Du vil markedsføre hele butikkens tilbud og varesortiment til nye og inaktive kunder i salgsdistriktet. Du vil delta på aktiviteter i butikken, samt skape egne kundeaktiviteter. Et godt og tett samarbeid med salgskollegene i butikken samt øvrig støtteapparat internt vil være viktig for å oppnå gode resultater. 

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging og dokumentasjon av egne salgsaktiviteter
  • Oppsøkende salg hos nye og inaktive kunder
  • Identifisere aktuelle salgsområder innen for vårt eksisterende varesortiment for disse kundene
  • Deltakelse på salgsaktiviteter i butikk eller ute i markedet


Om deg

TOOLS og Alligo-konsernets verdigrunnlag hviler tungt på tre nøkkelord – engasjement, kompetanse og samarbeid. Disse kjerneverdiene er styrende for beslutningene våre, måten vi kommuniserer på og våre daglige handlinger. Det er viktige verdier som vi vil skal gjenspeiles i væremåten til alle våre medarbeidere.

For at vi skal trives sammen, tror vi at du som person er selvgående, ambisiøs og brenner for å skape høy kundetilfredshet. Du ser verdien av IT-verktøy som CRM og ERP, og har et strukturert arbeidssett med fokus på å skape resultater. Du er tillitsskapende og god til å skape relasjoner både med nye kunder og internt. Du bor i eller i nærheten av eget salgsdistrikt.


Kvalifikasjoner:

  • Utdanning fra videregående skole eller høyere nivå
  • Erfaring og bakgrunn fra oppsøkende salg til proffmarkedet (B2B), gjerne med ansvar for eget salgsbudsjett
  • Gode kunnskaper i Microsoft Office-pakken
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Det er en fordel om du har utdanning innen salg og markedsføring, og/eller bransjeerfaring fra for eks. industri, havbruk, transport, bygg og anlegg. Vi ser etter deg som kan beskrives som en generalist, men gjerne med spesialistkompetanse innenfor en eller flere av våre produktkategorier.

Din søknad
Vent ikke med å søke på stillingen – utvelgelse og intervjuer kan skje løpende. Vi i TOOLS og Alligo-konsernet tror på merverdien av mangfold og likestilling, og ønsker derfor søknader fra personer med ulik bakgrunn.

Kontakt
Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med butikksjef Espen Luka på telefon: 926 67 777 eller på e-post: [email protected]

SØKNADSFRIST: 31. mars 2024

Om arbeidsgiveren

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær og industrielt forbruksmateriell. Våre kunder jobber primært innen industri, olje & gass, fiskeri & havbruk, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Kjeden henvender seg til proffmarkedet, og samarbeider med markedets ledende leverandører. I TOOLS jobber vi hver dag for å gjøre kundens arbeidsdag enklere, sikrere og mer lønnsom ved å tilby kompetanse og råd om våre produkter og tjenester. Våre 600 kompetente rådgivere i Norge skaper merverdi gjennom effektive og skreddersydde innkjøps- og logistikkløsninger som gir en god totaløkonomi for kunden. I våre 60 butikker får du lokal service, høy kompetanse og et bredt produktutvalg tilpasset det lokale markedet.  TOOLS omsetter for 2,2 mrd. kroner, og har sitt hovedkontor på Mastemyr utenfor Oslo. TOOLS er en del av det nordiske konsernet Alligo.