Jobb

Stangeland Maskin søker HMS-KS koordinator

Foto: Stangeland Maskin

Vi i Stangeland har satt oss et tydelig mål – Vi skal være ledende i bransjen på HMS, KS og YM. Vi er overbevist om at den beste måten å skape gode, trygge og lønnsomme arbeidsplasser på, er gjennom å fokusere på arbeidsglede, være dyktige på planlegging, opptre ryddig og sikre effektivitet.

Vi jobber med markedets mest spennende anleggsprosjekter og har høy aktivitet. Vi søker nå etter en løsningsorientert og målrettet HMS-KS koordinator som deler vårt mål og kjenner seg igjen i våre verdier. Stillingen inngår i et team med 14 engasjerte kollegaer med solid erfaring og kompetanse innen HMS, KS, YM, dvs. viktige bærebjelker innen bærekraft.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

· Aktiv, praktisk og analytisk planlegging og oppfølging av planverk, tiltak og praksis knyttet til proaktiv styring av risiko, avvik og uønskede og ønskede hendelser.

· Tett samarbeid med aktuell ledelse, operative kollegaer, oppdragsgivere og fagmiljø.

· Koordinering og tilrettelegging for god bruk og oppfølging av praktiske rutiner, sjekklister og prosedyrer som virker.

· Oppsøkende, forbyggende og målrettet virksomhet i dedikerte anlegg for å bygge trygge, effektive og bransjeledende arbeidsplasser.

· Tett og positivt samarbeid med markedsavdeling, anleggsavdeling mv. i forbindelse med anbudsprosesser og oppfølging av kunder og myndigheter.

Vi ser etter deg som motiveres av, og ønsker å være en del av et team som setter seg høye mål. Du har «glimt i øyet», trygg faglig forankring og sans for praktiske løsninger som virker. Videre er du glad i mennesker, har godt humør og trives med å kombinere lagarbeid med å være selvgående og jobbe selvstendig. Du har utdanning på bachelor- eller master-nivå innen relevante områder og 5-10 års erfaring i fra bransjen. Arbeidsspråket er primært norsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr en variert og spennende hverdag i en virksomhet med klare mål og tydelige forventninger, et godt arbeidsmiljø, gode betingelser og muligheter for personlig vekst og utvikling. Vi har digitalisert vårt KS-system, og vi har fokus på aktiv involvering av dyktige kollegaer i dette arbeidet. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015 kvalitetsledelse, ISO 14001:2015 miljøledelse og ISO 45001:2018 arbeidsmiljø.

Spørsmål om stillingen:

Personalleder Mette Idland, Mobil: 975 52 885

HMS-KS sjef Olav Silde, Mobil: 951 97 026.

Søknadsfrist: 02.04.2024, men det vil kunne gjennomføres fortløpende intervjuer og oppfølging.

Om arbeidsgiveren:

Stangeland Maskin er den største anleggsentreprenøren i Rogaland og vår visjon er å være Ledende. Vi skal være den foretrukne arbeidsgiver og samarbeidspartner. Kjent for å etterleve våre verdier, og bruke vår kompetanse for å sikre kvalitet, bærekraft og lønnsomhet. I over 60 år har vi vært med å forme og bygge Rogaland. Stangeland Maskins 680 ansatte er den viktigste ressurs og vårt konkurransefortrinn.

Vil du også bli en del av laget?