Jobb

Scala Bad er i vekst og søker dyktig Salgskonsulent

Søknadsfrist: Snarest
Sted: Åros
Tittel: Salgskonsulent

Scala Bad søker deg som vet at ingenting kommer av seg selv! Derfor får du ansvar for dine egne kunder. Er du i tillegg resultatorientert og trives med kundeoppfølging? Er du initiativrik og trives i en salgsrolle? Ja, da kan dette være den rette jobben for deg.

Gode relasjoner til eksisterende og nye kunder er viktig og du bør derfor ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og trives med kundekontakt.

Videre bør du være målbevisst og strukturert og ha evnen til å sette deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver. Vi ser etter deg som er selvstendig og positiv og ser helst at du har erfaring fra VVS bransjen eller tilsvarende bransje.

Vi gir rom for deg og dine tanker, og lover å gjøre vårt beste for at du føler deg hjemme hos oss. En jobb i Scala Bad AS byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for videre vekst!

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver knyttet til den daglige driften og oppfølging av kundeforhold . Din faste arbeidsplass vil være på vårt kontor- og logistikkbygg på Røyken Næringspark i Åros.

Er du rett person til å bidra i et godt team for å drive veksten videre?

Noen av dine arbeidsoppgaver:

• Salgsoppfølging av nye og eksisterende kunder

• Ansvar for egne kunder – VVS Butikker og Rørleggerfirmaer

• Opplæring av produkter til våre kunder og overfor våre forhandlere

• Organisere og gjennomføre kundemøter hos oss

Vi tilbyr:

• Et godt og spennende arbeidsmiljø

• Fast 100% stilling

• Telefon

• Konkurransedyktig lønn, pensjon og forsikringsordning

Oppstart: Snarlig eller etter avtale

Kontaktperson: Scala Bad AS v/ Fredrik Domino Halvorsen

SØK HER

Om arbeidsgiveren:

Til hjemmeside

Scala Bad ble etablert Januar år 2000.

Vi i Scala Bad designer våre egne produkter med unike løsninger!

Det er gjerne ved kjøkkenbordet på Scala Bad AS våre ideer og designløsninger ser dagens lys for første gang. Vår inspirasjon kommer fra designets hjemland Italia, hvor eleganse og funksjonalitet går hånd i hånd. Scala Bad AS er importør og utvikler av Baderomsmøbler, Speil, Speilskap, Servanter, Badekar og annet baderomsutstyr.

Vi har eget nytt logistikkbygg på Røyken Næringspark, vi er godt rustet for fremtiden og gleder oss til utviklingen videre sammen med deg!

Inngangsparti Scala Bad AS
COMO Deco
Scala Bad logistikkbygg i Åros
COMO Exclusive
Åpent kontorlandskap og Showroom
Litt fra lageret i Åros